goede winkel met goede service

Prettig geholpen in de winkel in Utrecht (HC). bij herhaling terug geweest met vragen en uiteindelijk tot een uitstekende keus gekomen

Mooie kwaliteit, snelle levering, goede service

3 tassen in de winkel gekocht. De 4e is via het online portaal thuis bezorgd. Goede ervaring met Van Os!

Ik ben te vreden

Ik ben goed geholpen

Prima prijs en kwaliteit voor de producten

Via de winkel in Zutphen opnieuw geslaagd voor een koffer, goede stevige koffer voor een prima prijs. Levering en bezorging uitstekend.

Al jaren lang prima, persoonlijke service!

Koffers zijn netjes verpakt afgeleverd, met vakantielijstje erbij om niets te vergeten. Leuk!

Aardig personeel, goede service!

Goede service, tas was niet in voorraad in de winkel maar wel online. Ff invullen, betalen en wordt thuis geleverd. Helemaal tevreden

Goed, netjes en snel.

De tas die we wilde was niet aanwezig in de winkel. Via hun besteld en werd thuis geleverd. Twee dagen later netjes binnen. (Bestelling was in het weekeind gedaan) geweldige service!

Ervaring is goed! Geen probleem ervaren!

Goed!

Snelle bezorging 👍

snelle levering en de ontvangen rugzak is conform de verwachting

snelle levering en de ontvangen rugzak is conform de beschrijving op de website van Van Os. Top

Blotter levering

Geweldig, snel en prijs/ kwaliteit prima

Uitstekende service. Chathulp aanwezig voor beantwoording vragen en zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen. Snelle verzending, goede verpakking. Kortom: TOP!

Snelle levering, mooie tas! Blij mee!

Goede service en snelle levering echt top

Goede service en snelle levering echt top

Alles goed uitgelegd op de website. Besteld en de volgende dag in huis. Bedankt!

Pluspunten

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering ruime keuze

Pluspunten

goed geholpen en gratis thuis bezorgen. ruime keuze.

Pluspunten

Was iets mis met een etui van Smaak Amsterdam, verkeerde binnenzijde. Zou een nieuwe geleverd worden, maar het bleek fout op de site te staan. We werden binnen een paar minuten terug gebeld en het product bleek niet in die combi leverbaar. Excuus van de man aan de telefoon en hij vertelde ook direct dat het hun fout was. Dan ben je dus heel goed bezig binnen een bedrijf. Niet er om heen draaien. Daarom ben ik zeer te spreken over dit bedrijf.

Iets sneller leveren als het mogelijk is, maar dat is niet altijd aan het bedrijf omdat deze ook derde afhankelijk is.

Pluspunten

Na bellen van je bestelling! Kennis over de producten! Ze nemen in de winkel echt de tijd voor je en willen je zo goed mogelijk helpen! Echt top service!!

Geen!

Pluspunten

Prima artikelen. Uitstekende bediening.

Pluspunten

Werd informatief geholpen!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en service gericht

Pluspunten

Goed geholpen fijne service

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.