Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt!

Pluspunten

Goede en snelle service

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Alles goed, product zoals beschreven en afgebeeld. Levering keurig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De omschrijving van de tas klopte niet waardoor hij te klein was voor mijn laptop. Ik kon hem makkelijk terugbrengen in de winkel.

Iets sneller verzenden zou leuk zijn.

Pluspunten

Behulpzame medewerkers. Ruim assortiment in de winkel daardoor goedkunnen passen en testen.

Pluspunten

Leuke tas. Op tijd bezorgd. Prima

Pluspunten

goede service in de winkel en correcte afhandeling en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot/ruim aanbod Goede kwaliteit van het aanbod

Sneller leveren als er online iets besteld wordt

Pluspunten

Had een paar vragen en kreeg heel snel weer antwoord terug.dat vond ik erg prettig.

Pluspunten

Combinatie van winkel en internet werkt perfect. Bv kopen op internet en ev ophalen, terugbrengen en ruilen in de winkel. Vriendelijk personeel. Goede service. Ruilen kan tot 100 dagen!

Categorieen op internet werken soms niet goed. Mijn XD Bizz (zakelijke rugzak) staat niet in alle categorieen die wel logisch zijn.

Pluspunten

goed advies en zeer vriendelijk en kundig personeel bij de vestiging in Apeldoorn

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Koffer/trolley trekstang deed het niet meer. Daar ik in buitenland woon, kon ik niet snel even langs komen voor reperatie. Met behulp van klanterservice eerst geprobeerd zelf te repareren; toen dat niet lukte werden mij 2 sets trekstangen toegestuurd ter vervanging. Toen deze ook niet bleken te passen, en ik in Nederland was voor familiebezoek,. mocht ik gratis nieuwe koffer komen uittoeken in een Van Os winkel naar keuze! Super klanten-service!!!

Pluspunten

Fijne site

Niks

Pluspunten

Uitstekende service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top! Conform afspraak en geweldige producten!

Pluspunten

Goede verkoopster (Gerda), alle mogelijke moeite om de koffer ( kleur niet op voorraad) op het juiste moment bezorgd te krijgen ( is gelukt)

Geeen

Pluspunten

Snelle nette service

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.