Pluspunten

Fast shipping and beautiful handbag.

Pluspunten

grote keus en een snelle, keurig ingepakte levering

geen idee

Pluspunten

Prima verlopen . vlotte levering !

Pluspunten

prachtige rugzak en heel mooi ingepakt voor sinterklaas. een feest om te geven!

Pluspunten

goede service

Pluspunten

correcte opvolging en vriendelijk aan de telefoon

Pluspunten

Een erg terzake deskundige en leuke verkoopster, die oma adviseerde voor haar kleindochter van 15. Echt een leuke ervaring! Deze 'Sylvia' weet mensen te adviseren! Mijn kleindochter zal er blij mee zijn.

ik beveel dit bedrijf aan....... weet niet of ik de ' ja' of ' nee' in het rood moet zetten.

Pluspunten

snelle levering en netjes ingepakt. Niks op aan te merken, tas zag er netjes uit en voldoet aan me verwachtingen

Iets kleiner doos met verzenden zou ook handiger zijn.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel

Pluspunten

Snel antwoord op een vraag via email. Snelle verzending.

Weet ik niet

Pluspunten

Snelle levering, hele goede service!

Pluspunten

Ontzettend goed en snel geholpen toen het niet lukte om mijn vvv bon online te verzilveren

Pluspunten

snelle levering en prachtig ingepakt!!dank daarvoor!

nvt

Pluspunten

Goede producten en vriendelijke service

Pluspunten

Zeer goede service . Goed contact .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Beter verpakken, veel te grote doos er om, zodat deze beschadigd is: leveren in originele doos van Rimowa. Geen track en trace, dus onbekend wanneer bestelling aankomt.

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn koffer werd thuisbezorgd omdat hij er niet was op de afgesproken dag.

- Na 4e invoer van de koffer op de bestelpaal in de winkel lukte het. - Er werd belooft dat de koffer de volgende dag thuisbezorgd zou worden, dat moest ook, want wij gingen op vakantie, de koffer was er niet..... -Ik heb zelf aangegeven dat er na bezorging door post NL. nu 2 koffers bij mij thuis stonden... - In eerste instantie moest ik hem zelf terug brengen naar de winkel. Daarna moest ik hem bij een post afgiftepunt brengen. Uiteindelijk werd hij dan toch thuis opgehaald. - van Os kwam de belofte niet na, na een hoop gedoe thuisgebracht en weer opgehaald. Zelf aangegeven dat in 2 koffers thuis had, waarvan 1 betaald. Je verwacht dan bijv. een tegoedbon voor al het gedoe, maar helaas. Als ik alles van tevoren had geweten, had ik de 2e koffer niet gemeld maar er mijn zoon blij mee gemaakt........

Pluspunten

-goede service -vriendelijke klantenservice -word optijd geleverd -goed beleid i.v.m. Retourneringen

Doos met bruikbare plak strip zodat de doos goed dicht zicht bij retour. Kleinere doos indien mogelijk

Pluspunten

Goede snelle service, bij vragen kan je terecht op de chat op de site,Top!

Pluspunten

Netjes ingepakt, snelle levering, goede uitleg op website wat je kunt verwachten, zoals ook dikte van de portemonnee

Het leer was wat stug voor de prijs.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Goed product

Kan geen verbeterpunt noemen alles verliep prima

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.