Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling

Pluspunten

mooie tas, scherpe prijs.

iets duidelijker communicatie over verzenden, was niet al de volgende dag in huis maar pas de dinsdag na de bestelling v vrijdag. dat was een beetje jammer.

Pluspunten

Product was mooi en goed verpakt

Pluspunten

Prachtige tas besteld en meteen de volgende dag in huis. Helemaal top! Alle info die je nodig hebt om te retourneren (wat niet nodig was).

Pluspunten

Van een portemonnee die ik bij Van Os Tassen en Koffers had gekocht, ging na 1,5 jaar de rits kapot. Dit was nog binnen de garantie. Omdat de portemonnee niet meer in de collectie was, mocht ik een andere portemonnee uit de collectie kiezen of kreeg ik het aankoopbedrag retour. Alles werd heel snel afgehandeld. Een geweldige service!

Pluspunten

Prima service en uitleg.

nvt

Pluspunten

De bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd.

Het zou fijn zijn als het pakje in de winkel of op een andere plek dan je thuisadres kan worden bezorgd!

Pluspunten

Mooie tas Snel geleverd

Als het even kan ook op maandag bezorgen

Pluspunten

Snelle levering. Binnen een dag was de koffer in huis. De medewerker in de winkel erg behulpzaam en naam de tijd voor mij. Ook heeft ze nog gebeld of de koffer goed aan gekomen is.

Pluspunten

Na in eerste instantie een verkeerd geleverd product is dit vervolgens snel en netjes opgelost.

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel en ook 'n snelle levering en goed verzorgd.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

Ik ben erg blij met de tas, op tijd geleverd en vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Goed advies Snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nu alsnog geregeld dank

Niet op de post vertrouwen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Snellere levering!

Pluspunten

na mijn bestelling werd ik gebeld dat ik het huisnummer vergeten was in te vullen. prima en bedankt dat ze daar over gebeld hebben.

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.