Pluspunten

Snelle levering goede service

Pluspunten

Mooie tassen, snelle levering.

3,95 verzendkosten best veel als je voor meer dan 150 euro besteld (ook al is het uitverkoop).

ik had cadeau aangevinkt maar de koffer kwam helaas niet aan als cadeau

Pluspunten

Vriendelijk. Meedenkend en ruim aanbod

N.v.t.

Pluspunten

Goed advies, ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Pluspunten

Alles goed geregeld pakje retour gestuurd maar heel snel mijn geld terug gestort De tas was voor mij te klein wat ik jammer vond.

Pluspunten

Goeie levering

Gewoon zo door blijven gaan

Pluspunten

Ik had een tas gekocht bij de winkel in hoorn. Na een paar maanden ging de tas kapot. Contact gehad met de klanten service die mij aanraadde om langs de winkel te gaan om hem ter reparatie te laten versturen. Helaas kom ik zelf uit Groningen dus even op en neer naar de winkel was voor mij geen optie. Ze boden ook aan dat ik de tas kon opsturen voor reparatie. Toevallig moest ik in de buurt zijn van hoorn dus ben ik langs de winkel gereden met mijn tas. Ze boden geen reparatie aan maar gelijk een vervangend product! Helaas was exact dezelfde tas niet op voorraad in de winkel in hoorn, maar wel in een andere winkel. Deze hebben ze vanuit de winkel naar mijn huis laten versturen, kosteloos! Ik ben heel erg blij met de service en dat ik opnieuw kan genieten van exact dezelfde tas! Heel erg bedankt. Ik zou zeker weer een tas bij jullie kopen.

Ga zo door!!

Pluspunten

Wij zijn door Bianca geholpen die door haar product en materiaal kennis, wat bij ons zeer koopbevorderend heeft gewerkt. Een vriendelijk persoon die rust uitstraalt maar van binnen bruist. Lost een leverings probleem, door een ander gemaakt, ook zelf in no time op.

Leer personneel om in klantcontacten eerst zichzelf te verkopen. Hoe, vriendelijke tegemoettreding, luisteren dan adviseren naar kennis van product, assortiment en materiaalkennis daarmee blijk gevend de vraag gehoord en begrepen te hebben.

Pluspunten

Goed website, snelle levering in goede verpakking

Pluspunten

Snelle levering en aflevering ging prima

Niey echt. Alleen het zwarte knopje van de koffer waar de USB aangesloten kan worden is lam en kan niet meer dicht.

Pluspunten

Goede site en snelle service

Geen! Prima!

Pluspunten

Snelle levering, mooi product. Tevreden klant.

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling de volgende dag al ontvangen.

Niks.

Pluspunten

- Bestelling was snel binnen - Meerdere malen een bevestiging gekregen - Cadeau was leuk ingepakt

Geen tips

Pluspunten

Vlugge levering, netjes en stevig verpakt. De koffer is van degelijk en mooi materiaal.

Pluspunten

Super goed geholpen in de winkel in Maastricht. De verkoper nam alle tijd, gaf goede tips en heeft de bestelling online voor me gedaan. Echt heel tevreden!

Pluspunten

Duidelijke info.Snelle levering.Goede verpakking.

Pluspunten

Op de een of andere manier was ons huisnummer niet ingevuld op de site. Wij werden door een medewerkster van Van Os tassen en koffers gebeld: dat de tas retour was gekomen. Ze wilden graag ons huisnummer hebben, zodat het pakket nog een keer verstuurd kon worden. Vriendelijke mevrouw aan de lijn gehad en goede service.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede foto's op de site.

Was een klein beetje teleurgesteld over de manier van inpakken als cadeau. Had stiekem een mooie cadeaudoos verwacht.

Pluspunten

Snel geleverd en mooi ingepakt

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.