Pluspunten

Zeer goed verpakt, geen krassen, niet in een zak maar in een ruime doos, Keurig gewoon zeker als je het voor een bruiloft nodig heeft. Wil je graag iets moois. Een erg tevreden klant en achteraf betalen.

geen

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle correcte service

Pluspunten

Zeer snelle verzending, stevig ingepakt en een origineel product. Hiermee bedoel ik, geen angst voor een nepper. Ik zou daarom bijna zeggen, "Steun Nederlandse Waar" (lees bedrijven.)

Pluspunten

snelle levering mooie cadeau verpakking en je kan zien dat je bestelling op voorraad is

Pluspunten

Snelle en vriendelijke hulp bij het oplossen van het probleem met de VVV cadeaubon en snelle service (nabllen en versturen )

Pluspunten

Alles prima verlopen, van bestellen tot levering. En via mail op hoogte gehouden van zending. Goede service. Je kunt pakket op ander adres laten bezorgen. En als cadeau ook nog mooi ingepakt voor Moederdag.. helemaal toppie.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle service via webshop en tas was verrassend leuk ingepakt! Top!

Pluspunten

Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

de tas was goed afgeleverd, heel goed verpakt, geen opmerkingen.

geen

Pluspunten

Snel bezorgd, Netjes ingepakt

Mega grote doos, misschien iets kleiner. Het alarm zit nog in de tas.. iets beter op letten volgende keer

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Gewoon goed, komt afspraken na.

Pluspunten

Wat een service! Samsonite slot ontregeld. Zij hebben het op de Coolsingel gefixt in 2 minuten. Gratis was het ook nog eens. Bij een ander grote tassen- en koffiewinkel op Zuidplein werd gezegd naar kijken, nog eens kijken en bellen met een ‘deskundige’ medewerker dat het slot kapot was. Ze konden de koffer opsturen naar Samsonite. Ik geloofde het niet. En terecht. Van Os op de Coolsingel heeft er weer een nieuwe klant bij!

Geen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Personeel Maastricht is erg opdringerig en laat je niet met rust als je aangeeft even rustig te willen kijken. Staan je de hele tijd te bespieden alsof je van plan bent iets te stelen. Het is dat we de tas snel nodig hadden anders waren we wel ergens anders naartoe gegaan. Absoluut geen fijne ervaring!

Pluspunten

heel vriendelijk en geduldig

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.