Pluspunten

Precies wat ik verwachtte, keurig op tijd, goed verpakt.

Pluspunten

keurige service in de winkel, zeer vlotte afhandeling van bestelling, gratis thuisbezorging.

vindbaarheid op internet: nu komt meteen een 'verleidelijke' onlineshop boven drijven terwijl jullie service en artikelen minstens zo goed zijn. het was dat ik dacht: laat ik toch even in een winkel gaan kijken.

Pluspunten

snel geleverd

ontving het pakket eerder dan de e-mail met de tracking code.

Pluspunten

keurig ingepakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering, product staat duidelijk omschreven.

geen

Pluspunten

Precies zoals beschreven Alles snel Op tijd Top verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Tot twee keer toe de verkeerde tas ontvangen, daarna heb ik mijn geld terug gevraagd en de tas elders besteld.

Pluspunten

Prima afhandeling van gedrelling

Nvt

Pluspunten

Van mijn werktas liet het stiksel los en kwam de rits door de binnenvoering. Hiermee ben ik terug gegaan naar de winkel. De tas was net 1,5 maand uit de garantie maar is toch opgestuurd, zonder dat de winkel aangaf of het wel of geen garantie was. De reactie tijd werd reëel aangeven. Na ongeveer 4 weken werd ik gebeld dat ik een hele nieuwe tas mocht uitzoeken. Uiteindelijk heb ik voor een zelfde exemplaar gekozen. Toen de door mij gewenste kleur niet in de winkel aanwezig was, is deze voor mij besteld. Dit vind ik een top service!

Pluspunten

Snel de bestelling in huis. Snelle afhandeling na retourzending afterpay was zo snel betaald.

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijkheid over het pakket wat besteld is.

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

goede service vriendelijk personeel behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering, en goed verpakt!

Pluspunten

Website is juist. Wat aangeboden wordt, wordt juist en volledig omschreven.

Meer keuze in de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, veel keus, snelle service.

Kan ik eigenlijk niets over zeggen. Te weinig ervaring met dit bedrijf. Pas 1x iets besteld. Misschien foto’s van de tassen met een persoon erbij, zodat je de verhouding ziet. Ik dacht nl dat de tas groter zou zijn. ( ondanks dat de afmetingen er wel bij stonden, denk ik) visueel is het duidelijker

Pluspunten

Super service, ook als je zelf niet direct een keus kunt maken uit iets zijn ze altijd bereid mee te kijken en te adviseren.

Er zat levertijd op mijn product. Dit is niet doorgegeven.

Pluspunten

vlotte verzending, keurig verpakt. de tas is wat ik er van verwachtte.

geen

Nee top service

Pluspunten

Snelle levering ,duidelijke communicatie

Pluspunten

Direct antwoord op al mijn vragen via chat. Keurig netjes geholpen en prima SERVICE!! Ik beveel Van Os tassen en koffers van harte aan!

Pluspunten

Super snelle levering. Product netjes verpakt.

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.