3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Pluspunten

Online en fysieke winkels werken perfect samen. Ook in de service. Top.

Pluspunten

Prima, goede service .Komt afspraak na.

Pluspunten

Betrouwbaar bedrijf Geen gedoe Bestelling ging makkelijk

Pluspunten

Hele vriendelijke klantenservice! Had verder gevraagd of het artikel ingepakt kon worden en dit was op een nette en originele manier gedaan. Keurig!

Beter inzicht in verwachte levertijd.

Pluspunten

Wij kochten in oktober 2007 twee grote samsonite koffers. We reizen veel en ver en hebben veel plezier van de  hard top koffers. Twee weken geleden maakten we een korte reis met KLM naar Bologna. Terug op schiphol was 1 wiel van mijn koffer geheel verdwenen. Uit onze administratie bleek thuis dat er 10 jaar garantie zat op de aankopen. Ik ging naar Van Os tassen en koffers in Hilvertshof te Hilversum waar we indertijd de koffers kochten. Zij stuurden onmiddellijk de koffer naar Samsonite en enkele dagen later kreeg ik al bericht dat de koffer gemaakt was zonder kosten! Toen ik bij Van Os kwam bleek samsonite niet 1 maar 4 nieuwe wielen eronder gezet te hebben en ook nog twee nieuwe beschermstukken. En dat allemaal voor een koffer die over 3 maanden 10 jaar oud is en al heel veel van de wereld zag. Hulde aan Van Os die zo snel handelde en hulde aan Samsonite voor het klantvriendelijke gedrag! Een pluim voor allebei. We kunnen weer met onze Samsonites op stap! Met vriendelijke groet, Familie Hoogenraad

Pluspunten

Waren betaling kwijt, uiteindelijk zeer correct afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Pluspunten

netjes verpakt snelle levering

geen

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding Komen hun beloften na Goed assortiment

Pluspunten

Duidelijke weergave van producten in de webshop. Helder over levering. Snelle levering. Goede service

Pluspunten

Snelle en nette levering

Nee

Pluspunten

Prima bediening

Pluspunten

Pluspunten

Uitstekende chat-service via de site. Vriendelijke, deskundige hulp in de winkel. Bestelling is gratis thuisbezorgd, en snel!

Pluspunten

Vlotte bezorging

Pluspunten

Goede service Fijne medewerkers die gelijk een oplossing zoeken Had helaas al voor tweede keer een tas met een kapotte rits Beide keren naar tevredenheid opgelost

Misschien betere controle bij het inpakken rits liep al gelijk niet goed en ging dus ook al snel binnen twee dagen kapot

Pluspunten

Goede service , vriendelijke verkoopsters

Pluspunten

Goede service, uitstekende kwaliteit. Je weet gewoon wat je aan ze hebt.

Geen!

Pluspunten

Veel keus, vlotte afhandeling van bestelling.

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.