Pluspunten

Best Webshop ever

Pluspunten

Erg goede persoonlijke service! Product snel geleverd, mooi verpakt!

Pluspunten

Duidelijke website, veel keuze, levering volgens afspraak.

Pluspunten

Ter zake kundig, vlot en (zeer) snelle levering!

Pluspunten

Snel en goed verzorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tas werd op tijd bezorgd

Dit is al de 2e keer dat ik een tas via de site bestel. En voor de 2e keer is het alarm niet uit de tas verwijderd. Vrij gênant als je een winkel in moet lopen om te vragen of ze deze voor je willen verwijderen.

Pluspunten

Supersnelle levering! Iets voor achten besteld, dezelfde avond is de bestelling klaargemaakt en de volgende dag in huis. Gebruik gemaakt van de (gratis) cadeauservice, het was erg mooi ingepakt!

Pluspunten

Bij Van Os tassen en koffers heb ik laatst een rugzak besteld van Eastpak. Deze rugzak heb ik de volgende dag al ontvangen. De rugzak was netjes verpakt en had geen beschadigingen. Echter is dit niet de eerste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij Van Os tassen en koffers. Ik heb hier al eerder aankopen gedaan.

Wat ik wel jammer vind, is dat als er een tas binnen een korte tijd kapot gaat, dat er dan een heel proces voorbij moet gaan. Zo was er een tas van mij kapot, deze heb ik moeten laten repareren, maar omdat deze tas al binnen korte tijd kapot is gegaan, heb ik er geen vertrouwen in dat deze tas nog lang mee zal gaan. Ik ben namelijk iemand die een aantal tassen non stop draagt en ik wil niet steeds bang zijn dat mijn tas ineens kapot kan gaan, omdat die eerder al is gerepareerd. Maar ergens begrijp ik ook wel dat dit een standaardprocedure is.

Pluspunten

Snelle bezorging! Goed stevig verpakt!

Ga zo door!

Pluspunten

Top geregeld. Snel in huis. Product naar verwachting

Pluspunten

Heldere website, snelle levering en prima verzorging van de bestelling, gratis levering en retour!! Geweldige kwaliteit van de producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

no cushion wrapping, greasy finger prints on the purchased items, not fastest shipping (not too slow, either), I recommend they try "http://www.fashionette.nl/", for example, as a good online seller.

Pluspunten

Snelle levering en leuke prijs

Pluspunten

snelle nette levering,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen houden zich niet aan afspraken

doen wat je belooft

Pluspunten

Snelle bezorging. Product heel netjes ingepakt!

Pluspunten

Goede website. Snelle levering.

Artikelnummer 65048.500 (Vadobag Kinderkoffer Fire&Rescue 46 cm) staat op website met 4 wielen, werd geleverd met 2 wielen (Ordernummer VANOS21648)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed produkt

kleinere doos

Pluspunten

Snelle goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkels Veel keus Duidelijke webshop

Pluspunten

Super service! Mijn tas kon na aanvraag twee dagen eerder geleverd worden. Super snelle en professionele respons over de mail!

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.