3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd en meteen per mail gereageerd op vraag

Geen enkele bevestiging of track&trace ontvangen. Ook niet in spam.

Pluspunten

Het bestelproces verloopt snel en de levering van het product is ook heel snel. Ik ben vaak bang dat de afbeelding op de website van het product er mooier uit ziet dan het product zelf door de manier waarop de foto is gemaakt, maar in dit geval was het product identiek aan hoe het er op de website uit zag. Dit is heel fijn! En dat er geen verzendkosten zijn is mooi meegenomen.

Pluspunten

De tas was snel geleverd. Goede kwaliteit / prijs verhouding. Ik heb wel eens eerder een tas gekocht en die is na intensief gebruik nog steeds goed.

Pluspunten

Snelle levering en levering goed verpakt

Pluspunten

Grote collectie Verzenden loopt goed

Gebruikersvoorwaarden is heel veel te lang, u denkt toch niet dat ik zoveel onzin ga lezen. Goed genoeg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retour 100 dagen

Snellere levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak, de volgende dag.

Rare grote doos voor een heel klein tasje. Onhandig bij retourneren. Tasje was kleiner dan gedacht, kennelijk heb ik niet goed genoeg gekeken/ gemeten, maar een foto van een model met het tasje had wel geholpen om het formaat beter te kunnen inschatten en zowel u als mij tijd gescheeld.

Pluspunten

Kleindochter was heel blij met de tas. Ook in de winkel geweest en een tas voor de kleinzoon gekocht.

Pluspunten

Zeer snelle en goed verzorgde bezorging.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Altijd prima product

Geen snelle levering en duidelijkheid hieromtrent bij de bestelling via de webshop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gratis verzending

Ik ben naar de winkel geweest om te kijken welke tas ik wilde, maar werd in de winkel heel slecht geholpen!! Het personeel is arrogant en wilt je niet helpen met je vragen (Coolsingel, Rotterdam)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveren op tijd en hebben kwalitatief goede spullen.

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak.

Tegenwoordig is bezorging op de volgende dag gemeengoed. Qua concurrentie positie zou een snellere levering daarom deze positie versterken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

onze bestelling was goed verpakt en is keurig bezorgd

Betere kleur aanduiding op de site. Wij bestelde een rugtas van eastpak crafty blue. Op jullie site staat alleen als kleurkeuze blauw.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Zeer tevreden en snel geleverd

Pluspunten

doen veel moeite om aan je verzoek te voldoen vlotte levering

geen

Pluspunten

Mijn bestelde Rimowa koffers werden snel en heel netjes thuis afgeleverd. Ik had nog wat vragen over het instellen van het cijferslot en hier werd keurig en snel op gereageerd

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.