Super super goede service!

Gewoon de top! Ik durf bijna zeggen de beste service die ik ooit heb gezien. Bedankt!!!

Fijne combinatie van fysieke en online winkels

Via wat online omzwervingen kwam ik bij deze winkel terecht. Het bestellen ging soepel, communicatie was prima. En toen ik na een telefoontje het artikel op kon halen, was de service in de winkel hartelijk

Snel geleverd, mooie tas . Kortom prima levancier

Tas in het weekend besteld en op dinsdag geleverd. Mooie tas prima leverancier. Aanrader!

Fantastisch!

Altijd leuk om te schoppen bij van Oss, of het nou in de winkel is of online. Altijd een fantastische kwaliteit en mooi assortiment. Heel blij mee!

Klantvriendelijk

Snel en klantvriendelijk! Ik werd netjes gebeld dat de levering een dag later was dan gepland, zeer gewaardeerd. Product kwaliteit is hoog, goede prijs kwaliteit. (Geen akkoord om mijn email te publiceren met de review)

De bestelling werd op de aangegeven tijd geleverd, het produkt was keurig verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen. Er zat ook een klein bescherm en bewaartasje bij.

Goede service en goede kwaliteit

De tas was in het echt net zo mooi als de foto. Heel blij mee.

Snelle correcte levering, goede prijs/kwaliteit

Zie boven. Alleen pech met de drukknop sluiting van de portemonnee. Kijken of dit gerepareerd kan worden, anders krijg ik het geld terug. Dit was namelijk de laatste portemonnee. Wel vreemd dat ik in de winkel niet het geld direct terug kon krijgen. Dit werd me later door de klantenservice wel verzekerd. Morgen maar inleveren voor reparatie.

Snel gelevert, precies wat het volgens mij moest zijn en op de site te zien was.

Heldere site, vlotte levering.

Helemaal goed

Netjes verpakt en op tijd binnen

Mijn ervaring van het bestellen bij jullie is positief

Mijn ervaring was positief waarom omdat er goede service is ook werd het snel bezorg ondanks dat het heel druk was bij PostNL en alles liep soepel met het bestellen was ook alles goed gegaan.

Super snelle levering, en netjes verpakt

Een snelle, betrouwbare en professionele afhandeling van mijn bestelling

Van Os is een bedrijf met mooie, kwalitatief hoogwaardige producten en zij handelen de online bestellingen van hun klanten ook op een hoogwaardige en snelle manier af.

Netjes verzonden en erg leuk als kadootje ingepakt.

Mooie producten en snelle service!

Ruim assortiment en goede kwaliteit! Mooi verpakt en snel geleverd!

Snelle en nette levering

Makkelijke site, goede communicatie, snelle levering

Super klantenservice Trage bezorging

Goed mooie tas maar te klein ingeschat

Keurige bezorging.

Jammer dat ik niet een berichtje kreeg betreffende dag en tijdstip van versturen en bezorging.

Prima afhandeling; tas voldeed geheel aan de verwachtingen

Snelle en uitstekende bezorging, rekening houdend met deze vervelende coronatijd

Wat ik ervan verwachtte

Net zoals op de foto en de beschrijving

Altijd goeie service bij van os. Producten worden goed ingepakt en snel verzonden. Alleen stond er aan verkeerde naam op mijn bestelling. Dus dat is een tip voor de volgende keer!

Snelle levering en mooi product geleverd..

altijd goed

Ik heb bij Van Os al meerdere tassen gekocht zowel in de winkel als online. In de winkel vriendelijke bediening en alert op mijn kortingvoordeel. Leuk toch. Mijn online bestellingen worden perfect verpakt. Zeer tevreden.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG