Goede communicatie en snel geleverd

Ik heb 2 tassen besteld en ik kreeg vrij snel na de bevestiging een bericht van de klantenservice dat mijn bestelling in 2 delen werd verzonden. Prettig om daarover snel bericht te krijgen. En uiteindelijk waren beide pakketten de volgende dag al in huis. Top!

Top levering..!!

Super mooie tas... goed verpakt... alleen jammer dat ik de dag na de bestelling zie dat dezelfde tas in de aanbieding is voor moederdag en dit mijn moederdag cadeau is hahaha verder alles helemaal goed..!! Geen klachten... 😊👍🏻

Super snelle levering, en geweldige service

Super goed en snel

Super fijn en Fijn dat je je pakketje kan volgen

Nette service

Vlotte levering en goede communicatie

Top ervaring

Halve bestelling maar geleverd door postnl, fout meteen opgelost door van os

Het product (tas) voldoet helemaal aan de omschrijving en dus verwachting.

Handig, ruim geweldig.

Hele handige tas en een portemonnee. Ruime vakken en zou er niets verder aan veranderen!

Tas besteld en de volgende werkdag keurig verpakt geleverd.

Prima alleen het inpakken ziet er niet uit.

Inpak werk mag echt wel wat mooier kan het nu thuis opnieuw doen. Is een klein kritiek puntje maar dit is zonde van het inpakpapier.

Snelle levering ondanks corona-crisis en prachtige tassen.

Nu twee keer een tas besteld en tot nu toe altijd 100% tevreden. Tassen zijn precies zoals op de foto en de kwaliteit is top. Een echte aanrader.

Snelle levering en goede kwaliteit tassen!

Snelle levering, leuk ingepakt

was oke

was in principe prima alleen een beetje jammer dat de naam die ik had opgegeven niet op het pakketje stond.

ùitstekend

Heb een tas gekocht in Utrecht. Fijne bediening en heb pas online een laptop tas gekocht. Werd snel bezorgd en was goed ingepakt.

Zeer netjes verpakt

Een min puntje Ik had een tas en een portemonnee besteld,dat werd in twee etappes bezorgd,dus moest 2 dagen thuis blijven Zo’n kleine portemonnee had makkelijk in de tas verstuurd kunnen worden

Heel content

Mijn bestelling werd snel geleverd en mijn tas was heel mooi verpakt. Ik ben er blij mee. Ook de 100 dagen op zicht, komt nu goed uit, want mijn dochter vond de kleur van de koffer niet mooi. Hopelijk gaan de winkels binnenkort weer open, zodat we het daar kunnen ruilen.

Prachtige tassen echter enorm trage bezorging met Postnl

Goede website met prachtige tassen echter jammer dat de bezorging met Postnl wordt uitgevoerd; beter met DHL; zij leveren veel sneller zelfs in deze Corona tijd !

Keurig geregeld

Netjes veilig verpakt. Zeer tevreden.

Prima levering, mooie tas

Afhaalpunt stond eerst verkeerd op t pakket waardoor die retour ging. Klantenservice gebelt en ze hielden me op de hoogte, kreeg al snel een nieuwe track&trace. Mooie tas, misschien dat ik binnenkort ook wel een andere kleur ervan ga bestellen :))

aanrader

top winkel , snelle levering

Altijd goede hulp en informatie. Nu online een bestelling geplaatst en keurig ontvangen. Rugtas was ergens anders €25 goedkoper, toch de tas bij Van Os gekocht vanwege de goede service en garantie.

Levering tas

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen, vakkundig verpakt en snel geleverd.

overzichtelijke website en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Prima koffer voor goede prijs en snel geleverd

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG