Tas was gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ik ging langs om geen bezorgkosten te betalen. Nu hadden ze mijn artikel niet in store. Kreeg ik het alsnog opgestuurd zonder bezorgkosten. 👌🏼
Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn dat het op deze manier opgelost kon worden. Veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Toen ik mijn pakje uitpakte en de Kipling tas zag was ik blij verrast! Ik ben heel blij met de Kipling tas. Het was voor mij de eerste keer dat ik online een bestelling deed. Een mooie ervaring!
Bedankt voor jouw beoordeling! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze online service. Veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Super goed ontvangst van onze 2 koffers
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat onze service goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ga toch liever naar de winkel voor dit soort aankopen
Bedankt voor jouw beoordeling! Wij streven ernaar om de levertijd zo snel mogelijk te houden, maar soms lukt dit niet door omstandigheden, onze excuses hiervoor! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Fijne winkelervaring, kundige mensen en klantvriendelijk.
Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Goede reistassen(2). Achteraf zie ik dat op 1 reistas 2 jaar garantie zit en op de ander 30 jaar. Jammer dat de verkoopster me dat niet verteld had. Dan had ik er 2 van 30 jaar garantie gekocht. Scheelt maar 10 euro.
Bedankt voor je beoordeling. We zullen dit verbeterpunt zeker meenemen. Ik wens je heel veel plezier van de reistassen! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mijn tas ontvangen en was precies wat ik er van verwachtte. Ben ook blij met de zorgvuldige verpakking die Van Os gebruikt.
Erg behulpzame medewerkster, goede adviezen mbt reisbenodigdheden
De bestelling was goed verzorgd en keurig verpakt.
Ok
Mooi tasje ontvangen, welke ik al eerder gezien had in de winkel. Goede kwaliteit, keurig netjes verzonden.
Bedankt voor uw beoordeling! Ik wens u nog veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Prachtige nappa handschoenen van Roeckl. Werd keurig in doosje geleverd, maar had m.i. ook in envelop geleverd kunnen worden. Levering 4 dagen na order en betaling.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met het product! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Zeker een aanbeveling en een nieuwe bestelling waard
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mijn cowboys bang was na 1 motregentje vol met vlekken , werd weinig aan gedaan Mocht een spuitbus kopen! Nu een zwarte rugtasje van beardesign Ziet er in de winkel vol gepropt met papier leuk uit, op internet ook Maar nu eenmaal in mijn bezit valt hij zwaar tegen, beschrijving klopt ook totaal niet met wat ik in handen heb gekregen Helaas 2 miskopen van bijna 200 euro
Bedankt voor je beoordeling. Wij betreuren het zeer dat je deze ervaring hebt opgedaan. Dat is natuurlijk niet de service die wij nastreven. Ik wil je vragen om met de tas langs te gaan bij een van onze winkels zodat zij deze kunnen opsturen naar onze reparatieafdeling. Zij kunnen dan beoordelen wat er mis is gegaan en daar een passende oplossing voor bieden. Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
fijne winkel!
Art was niet meer in de winkel, besteld betaal en 3 dgn later had ik de tas in huis.. zonder verzendkosten
Kwaliteit tassen zijn prima. Service in de winkel is ook goed. Online bestellingen zonder gratis retour is voor mij echt een dooddoener in deze tijd. Vandaag maar met de doos naar de winkel voor mijn retour.
Bedankt voor jouw beoordeling! Jammer dat u onze service als niet fijn ervaart. Wij bieden onze klanten altijd een gratis mogelijkheid voor de retouren. U moet hiervoor alleen even langs 1 van onze winkels. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
In Rotterdam aan de Meent gaan kijken voor een dokterstas van Mutsaers. Kreeg een duidelijke uitleg en alle keuze mogelijkheden en zelfs de opmerking dat je tas kan laten customizen. Nadat ik met Mutsaers overlegd heb wat er allemaal mogelijk is qua customizing, bij Van Oss de dokterstas zelf samengesteld en besteld. Na een week was de tas al binnen en kon ik komen kijken of hij naar mijn wens was en ik hem wil kopen. Top service bij Van Oss wat betreft de tassen van Mutsaers!
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Nogmaals prima geregeld
Jammer dat men niet met de bankkaart kan betalen en enkel met creditcard... het pakketje was er snel. Maar de bezorger had het pakketje gewoon op de vensterplank gezet iedereen kon het zo meenemen, en het was dan ook nog een kletsnat geworden! 😖😠
Bedankt voor je beoordeling. Je kunt bij ons zeker wel met iDeal betalen, dit is ook het meest gebruikte betaalmiddel. Wat vervelend dat de bezorger dit op deze manier heeft bezorgd. Helaas zijn wij afhankelijk van derden voor de bezorging van onze pakketten en kunnen wij hier geen invloed op uitoefenen. Ik verwijs je dan ook graag door naar PostNL om de wijze van bezorging daar even aan te kaarten, zodat zij hier maatregelen voor kunnen treffen. Ik wens je desondanks heel veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Goed en vakkundig geholpen, goede uitleg over de soorten materiaal en gebruikers gemak
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
prima uitleg in de winkel (Den Haag, Passage) gekregen. Was toen niet in staat om te kopen. later naar de website gegaan en daar besteld. Levering en service als beloofd.
Bestelling ging eenvoudig, pakket goed te volgen
Goed product op voorraad binnen een dag geleverd.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG