Mooie tassen , personeel over het algemeen vriendelijk . Ik had een tas besteld via de webshop , en kwam deze terug brengen in de winkel . De medewerkster vroeg ik ze mij kon helpen , toen ik zei dat ik iets retour kwam brengen , zei ze : ja , dat is nou weer jammer ....ik kan een grapje op zich wel waarderen , maar vond het eigenlijk niet zo netjes . Het is nu 9 dagen geleden dat ik het retour gebracht heb , en het geld staat nog niet op mn rekening . Dit vind ik wel lang duren! Dus voortaan zal ik niet snel meer iets in de we shop bestellen .
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u uw ervaring met ons deelt. Ik denk inderdaad dat de winkel de opmerking als grapje heeft bedoeld, maar het is natuurlijk niet fijn als u daardoor een vervelend gevoel krijgt, dit zullen wij intern ook zeker doorgeven. Wat betreft de retour zullen wij maandag meteen voor u aan de slag gaan om het geld terug te storten, excuses dat wat langer duurt! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Fijne ervaring Tas opgehaald in winkel en zeer goed geholpen
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat je zo een fijne ervaring hebt gehad. Veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Prachtige reistassen! De kwaliteit is goed, A merk waar ik al mee bekend was. Snelle service een mooie (uitverkoop-) prijs. Zeer tevreden.
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mooie koffer voor scherpe prijs netjes verzonden
Geheel volgens afspraak uitgevoerd.
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Leuke vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Prima alles opgelost. Dankjewel.
Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
snelle levering mooie tas blij mee !
Bedankt voor jouw beoordeling. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Snelle service, mooi verpakt!
De levering was inderdaad snel het product goed , maar de verpakking was slordig en kapot .
Bedankt voor jouw beoordeling! We zullen je verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Goede ervaring met deze aankoop via internet.
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat u de service zo fijn ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Uitstekend geholpen door Sabrina van filiaal hilversum. Mooi koffers aangeschaft en goed en zeer snel thuis geleverd.
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Bestelling is snel geleverd en in prima staat.
Bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Fijne winkel met mooie spullen en groot assortiment en kundig en vriendelijk personeel. Het thuisbezorgen is een hele fijne service.
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service zo prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Gb
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
altijd prettig geholpen door vriendelijk en gastvrij personeel.
Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat je onze service zo ervaart, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mooie prijs voor goede kwaliteit en snelle levering. Ben zeer tevreden
Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
De werktas die ik on-line kocht vond ik het toch iets te klein en kon deze zonder problemen en met een goed advies omruilen voor een groter formaat in de winkel
Perfect geholpen en fijn dat het product kon worden opgestuurd!
Ik kreeg wat ik bestelde zelfs binnen 12 uur!
Perfect, alleen de diefstal tack zat nog in de tas. Even naar de winkel en het probleem is opgelost.
Bedankt voor uw beoordeling! Vervelend om te horen dat het alarm er nog aanzat. Wij checken dit altijd, maar het kan natuurlijk gebeuren dat een alarm per ongeluk over het hoofd worden gezien. Fijn om te horen dat u voor de rest tevreden bent over de aankoop! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Prima service, snelle levering!
Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Duidelijke webshop, mooie tas, goede prijs.
Alles volgens afspraak
Alles ging conform de afspraak en verwachtingen
Bedankt voor je beoordeling. Vele mooie vakanties toegewenst met je nieuwe koffer! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Wij zijn zeer tevreden van aankoop tot aflevering door Post.nl
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG