Tas snel geleverd maar helaas te klein. In winkel in Oosterhout netjes te woord gestaan. Nu nog even wachten op geldteruggaaf.

Snel bezorgd nog voor de Kerst en mooie laptoptas!

Snel en goed

Mooie koffer!

Goede, snelle service.

Snelle service en mooi ingepakt voor de feestdagen!

Snelle levering, erg leuk ingepakt

Levering kwam zelfs in de decemberdrukte binnen een dag binnen. Het bestelde product was erg leuk ingepakt. Prijs was concurrerend, aanrader!

Zeer mooie tas en hele snelle levering

De tas was ruim op tijd binnen en precies wat we ervan verwacht hadden.

Goed.

Tas is erg mooi, maar toen ik bestelde stond er niet bij de verwachte leveringsdatum, dat zou erg fijn zijn. Maar werd op tijd bezorgd, beveel het aan.

Kapotte tas, correcte aftersales

De tas werd snel geleverd, maar de voering was kapot. Daardoor de tas moeten omruilen in de winkel in Zoetermeer. Gelukkig hadden ze de tas op voorraad. Controle van de kwaliteit van het product voor de verzending had dit kunnen voorkomen.

Tas besteld. Volgende dag in huis. Sneller kan niet. Ik heb de verkeerde besteld dus heb hem terug gestuurd. Maar dat is mijn fout

Ik wist wat ik (waarschijnlijk) wilde hebben in de winkel, maar het was niet op voorraad. De verkoopster had echter zelf precies zo'n exemplaar in gebruik, wat ze ging pakken om me te laten zien. Ze heeft toen vlot en aardig de bestelling online geplaatst, waarbij ik gratis voor cadeauverpakking kon kiezen en de verzending was ook gratis. Zending kon door de brievenbus, dus niemand hoefde thuis te zijn.

Eerste ervaring en meteen een goede indruk !

Mijn eerste bestelling online bij deze zaak en meteen een goede indruk ! Op zondag besteld en binnen 2 dagen keurig thuis bezorgd en in kado verpakking(en) zoals gevraagd. Deze liggen nu onder de kerstboom :)

Behulpzaam personeel

Wij werden in de winkel vriendelijk en kundig geholpen en mochten ons koffer op de juiste dag in nette verpakking ontvangen

Prachtige tas

In de winkel zag ik een prachtige tas, alleen niet de juiste kleur. De mevouw van de winkel heeft met mij gezocht via de webwinkel naar de juiste kleur. Ze was hele erg vriendelijk maar we konden het niet vinden. Thuis ben ik nog eens gaan zoeken en bleek de tas wel in die kleur te bestaan en ook werd hij verkocht door van Os. Hij stond alleen in een ander directory en in de winkel heeft de mevrouw dat niet gezien. Geen probleem, ik heb mijn tas online besteld en thuis gekregen. Netjes verpakt en helemaal gaaf, zoals het hoort.

niet super tevreden

Na wel tientallen keren over en weer tussen twee filialen te zijn geweest, heb ik nog steeds niet een tas die niks mankeert. Als er dan wordt gezegt " maar het is al minder erg dan je vorige tas " en " alleen iemand met een scherp oog ziet dat " heb ik het gevoel dat ik daar beter zelf kan gaan werken, zodat het wel correct wordt afgehandeld.

snelle levering. mooi product. snelle reactie op mail. alleen zou ik het wel erg prettig vinden als ze de track en trace code door zouden geven na verzenden zodat je weet wanneer je je product af kunt halen wanneer je het naar een afgifte punt laat versturen.

Het was een hele fijne ervaring

De kwaliteit van het product is heel goed. De levering was ontzettend snel. Ik ben heel erg tevreden.

Goede kwaliteit snelle levering en goed verpakt ben er super blij mee

Onwijs goed geholpen!

Met mijn Sinterklaas-lijstje in mijn hand uitstekend en erg vriendelijk geholpen. Het was een ware speurtocht, maar het is gelukt. En toen werd het ook nog keurig op tijd thuisbezorgd (omdat de winkel de gewenste kleur niet had). Ik ben super tevreden!

Snelle levering, makkelijk retourneren.

Ook al waren de tassen niet naar mijn zin (kleuren toch anders dan verwacht via foto's site), tevreden over nette afhandeling en makkelijk retourneren in winkel.

Was een zeer leuke aanbieding met black friday.

Zie vorige zin hierboven!

super en supersnel

De tas had ik via de verkoopster in de winkel besteld op vrijdagmiddag en hij was dinsdagmiddag al thuisbezorgd. Goed verpakt zodat de tas niet kon beschadigen. Één mini klein minpuntje: er was per ongeluk nog een tag bevestigd aan de schouderriem die ik de dag erna heb moeten laten verwijderen in de winkel zelf om te voorkomen dat het alarm bij alle winkels zou afgaan. Maar hiervoor kan ik echt geen ster aftrekken.

Prima zaak

Mooie producten, snelle levering, betalen achteraf mogelijk. Zeer prettig.

uitstekend

keurig geholpen in de winkel. supervriendelijk en wat niet op voorraad is wordt kosteloos opgestuurd

Snelle bezorging en goed product!

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG