De tassen waren prima verpakt voor verzending. Levering keurig aangegeven via mail. Prima kwaliteit tassen voor een mooie prijs.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de tassen en de service, daar doen we het voor ;-) Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ik had voor de Sint twee tassen besteld, die netjes ingepakt en netjes in een doos afgeleverd werden, wel wat later dan gehoopt. Zeker tevreden!
Fijn dat het snel was ivm de Sinterklaas
het item van leer in de winkel vonden wij er al een beetje beschadigd (lees: gebruikt) uitzien. Het was geen probleem om een nieuw item uit voorraad thuis geleverd te krijgen. De levertijd was zelfs korter dan in de winkel aangegeven. Fijn geregeld.
Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ben zeer tevreden met zowel de online inkoop als de inkoop in een van jullie winkels.
Bedankt voor je beoordeling, dat horen wij graag:) Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Company work vert fast. Oder amd in next day I have my parcel. All was very nice, bag was inpack like present. It is realy god company.
Thanks for your review Kind regards, Arthur Customerservice Van Os Tassen en Koffers
Levering binnen 3 dagen, zeer nette en goede tas. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Zowel in de winkel als via site verloopt alles goed.
De bestelling was er de volgende dag, echt super geregeld alles ben zeer tevreden.
Na 2 dagen pas bevestiging order ontvangen. Nu 1 december nog steeds geen verzendbevestiging via e mail binnen. Hoop dat wij 4 december cadeaus binnen hebben want dan vieren wij pakjesavond
Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat u nog geen verzendingsbevestiging heeft. Uiteraard gaan wij er voor u achteraan om te kijken wanneer u uw pakketje kunt verwachten. Graag ontvang ik het ordernummer van de bestelling. Deze kunt u mailen naar: [email protected]. Wij pakken dit dan meteen op! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en koffers
Vergeten om het huisnummer in te vullen, kreeg netjes daarover een mail. Alles op tijd en correct afgehandeld.
Fijne winkel, snel in huis en de service is top.
Gemakkelijke website dus snel bestellen En ook nog eens super snel geleverd en dat met de feestdagen !
Eerst langs een winkel geweest van Van Os. Heel fijn geholpen door een jongedame. I.v.m. Grote assortiment hebben ze een aantal merken koffers niet in de winkel zelf staan maar wel op de website. Uitgebreid uitleg gekregen over assortiment en mogelijkheden van bestellen. Fijne service waarbij je de koffer in de winkel kan laten bezorgen, dan kan gaan kijken en dan pas betalen of niet (als je het uiteindelijk helemaal geen fijne koffer vind). Uiteindelijk gewoon besteld en laten bezorgen bij mij thuis. Snelle bezorging! Blij met de koffer. Benieuwd hoe die de eerste vakantie zal overleven.
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren en wij wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe koffer voor de volgende vakantie! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
keurig geholpen,alleen zat er een oneffenheid aan de tas,geen probleem,wij laten een nieuwe tas uit het magazijn komen en laten die gratis thuisbezorgen.prima service
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Vanwege de Black Friday drukte helaas de verkeerde tas opgestuurd gekregen, maar in de winkel waren ze heel behulpzaam en kreeg ik ter plekke de juiste tas mee.
Wat vervelend dat er iets mis was gegaan door de drukte, maar we zijn blij dat onze collega's in de winkel dit voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier van je nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Goede keus ook via de website. Snelle levering. De secrid mini wallet is een prachtig product.
Goedemorgen, Bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met je nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Goede service duidelijk en punctueel.
Ik had 2 dagen voor de Black friday een tas besteld. En gelukkig hebben ze toch de korting gegeven.
In de winkel rugzak uitgezocht, kleur die even niet op voorraad was werd besteld, en is enkele dagen later keurig ingepakt geleverd.
Goedemiddag, Wat fijn dat u onze service zo goed heeft ervaren! Ik wens u nog heel veel plezier met de nieuwe rugtas! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mooie rugzak gekocht en online een portemonnee. Goede kwaliteit en duurzaam.
Goedemiddag, Bedankt voor jouw beoordeling! Ik wens je nog heel veel plezier met de nieuwe rugtas en portemonnee! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ik heb een mooie rugzak gekocht en ben erg vriendelijk geholpen
Duidelijk en punktueel
Goedemiddag, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je onze service zo goed ervaart! Met vriendelijke groet Selina
Perfect verzending met de mogelijkheid om de bestelling af te halen bij een pakketpunt. Pakje was mooi ingepakt. Echt een aanrader.
Goedemiddag, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze service zo goed hebt ervaren. Hopelijk is diegene die het cadeau mag ontvangen er blij mee! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Een rugtas besteld via de webshop, welke snel geleverd was. Naderhand had ik nog een vraag via de mail gesteld en diezelfde dag heb ik antwoord ontvangen en werd een service verleend. Fijn dit nog eens mee te maken, want snelle service is tegenwoordig meer uitzondering dat regel.
Beste Laura, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor! Ik wens je nog veel plezier met de nieuwe rugtas. Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG