Mooie kwaliteit.

De tassen waren prima verpakt voor verzending. Levering keurig aangegeven via mail. Prima kwaliteit tassen voor een mooie prijs.

Prima verzorging en kwaliteitstassen!

Ik had voor de Sint twee tassen besteld, die netjes ingepakt en netjes in een doos afgeleverd werden, wel wat later dan gehoopt. Zeker tevreden!

Prima en snel

Fijn dat het snel was ivm de Sinterklaas

goede service, snelle levering

het item van leer in de winkel vonden wij er al een beetje beschadigd (lees: gebruikt) uitzien. Het was geen probleem om een nieuw item uit voorraad thuis geleverd te krijgen. De levertijd was zelfs korter dan in de winkel aangegeven. Fijn geregeld.

Tevreden

Ben zeer tevreden met zowel de online inkoop als de inkoop in een van jullie winkels.

Very nice

Company work vert fast. Oder amd in next day I have my parcel. All was very nice, bag was inpack like present. It is realy god company.

Goede en nette levering

Levering binnen 3 dagen, zeer nette en goede tas. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Zowel in de winkel als via site verloopt alles goed.

De bestelling was er de volgende dag, echt super geregeld alles ben zeer tevreden.

Na een week nog niets binnen

Na 2 dagen pas bevestiging order ontvangen. Nu 1 december nog steeds geen verzendbevestiging via e mail binnen. Hoop dat wij 4 december cadeaus binnen hebben want dan vieren wij pakjesavond

Netjes en correct behandeld

Vergeten om het huisnummer in te vullen, kreeg netjes daarover een mail. Alles op tijd en correct afgehandeld.

Fijne winkel, snel in huis en de service is top.

Fijne winkel, snel in huis en de service is top.

Super service

Gemakkelijke website dus snel bestellen En ook nog eens super snel geleverd en dat met de feestdagen !

Mooie koffer, snelle levering en vriendelijkheid in de winkel

Eerst langs een winkel geweest van Van Os. Heel fijn geholpen door een jongedame. I.v.m. Grote assortiment hebben ze een aantal merken koffers niet in de winkel zelf staan maar wel op de website. Uitgebreid uitleg gekregen over assortiment en mogelijkheden van bestellen. Fijne service waarbij je de koffer in de winkel kan laten bezorgen, dan kan gaan kijken en dan pas betalen of niet (als je het uiteindelijk helemaal geen fijne koffer vind). Uiteindelijk gewoon besteld en laten bezorgen bij mij thuis. Snelle bezorging! Blij met de koffer. Benieuwd hoe die de eerste vakantie zal overleven.

perfekt

keurig geholpen,alleen zat er een oneffenheid aan de tas,geen probleem,wij laten een nieuwe tas uit het magazijn komen en laten die gratis thuisbezorgen.prima service

Goede service in de winkel!

Vanwege de Black Friday drukte helaas de verkeerde tas opgestuurd gekregen, maar in de winkel waren ze heel behulpzaam en kreeg ik ter plekke de juiste tas mee.

Een mooie, gele secrid mini wallet.

Goede keus ook via de website. Snelle levering. De secrid mini wallet is een prachtig product.

Tevreden

Goede service duidelijk en punctueel.

Uitstekende service

Ik had 2 dagen voor de Black friday een tas besteld. En gelukkig hebben ze toch de korting gegeven.

Goede service, vriendelijk personeel.

In de winkel rugzak uitgezocht, kleur die even niet op voorraad was werd besteld, en is enkele dagen later keurig ingepakt geleverd.

Heel goede informatie en service

Mooie rugzak gekocht en online een portemonnee. Goede kwaliteit en duurzaam.

Fijne mensen die je met volle overtuiging graag helpen

Ik heb een mooie rugzak gekocht en ben erg vriendelijk geholpen

Geen aanmerkingen

Duidelijk en punktueel

Hele goede service

Perfect verzending met de mogelijkheid om de bestelling af te halen bij een pakketpunt. Pakje was mooi ingepakt. Echt een aanrader.

Snelle levering en goede service

Een rugtas besteld via de webshop, welke snel geleverd was. Naderhand had ik nog een vraag via de mail gesteld en diezelfde dag heb ik antwoord ontvangen en werd een service verleend. Fijn dit nog eens mee te maken, want snelle service is tegenwoordig meer uitzondering dat regel.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG