Mooie kwaliteit tas en een snelle verzendservice.
Goedemiddag, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat je onze bezorgservice als fijn en snel hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en koffers
Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
De bestelling van de laptoptas werd snel geleverd. Prijzen zijn ook oke.
Rugzak werd vrij snel bezorgd, kleur was iets rozer dan op de website foto, rugzak was goed verpakt in mooie doos
Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Al jaren klant bij van Os. Eigenlijk nog nooit een klacht gehad. Mooie tas besteld. In de smaak gevallen. Tevreden klant hier
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met de nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Was een cadeau. Als optie de inpakoptie besteld. Resultaat: niet ingepakt én de prijs op de doos. Gênant helaas. Als je online de service levert, lever dan wat de koper verwacht. Product was overigens prima.
Bedankt voor je beoordeling! Excuus dat we jouw cadeau zijn vergeten in te pakken. We sturen je nog een PB Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Michael Kors tas gekocht, zat een te krap vloeipapiertje omheen, geen opbergtas erbij en zo in een te grote kartonnen doos gestopt zonder enige bescherming. Voor een tas van over de 300 euro verwacht ik meer.
Bedankt voor je beoordeling! Excuus voor de verpakking, uiteraard mag u meer verwachten. We hopen dat u veel plezier heeft met u nieuwe tas. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
We zijn goed geholpen, zowel in de winkel als telefonisch. Bestelde koffers werden snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling. Vele mooie reizen met de nieuwe koffers:) Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk en kundig personeel
Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
...
Snelle levering, kwalitatief mooie lederen tas met mooie binnen afwerking. Daarnaast was de tas echt feestelijk verpakt, mooi om cadeau te geven.
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren en we wensen je heel veel plezier van je nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
In de winkel word ik altijd snel geholpen en niet dwingend.
Hele goede service uitleg en de levering
Bedankt voor je beoordeling! Vele mooie reizen toegewenst met de nieuwe koffers. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Cadeau voor mijn broer. Ingepakt en wel. Keurig!!
Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk was je broer blij met je mooie cadeau. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
heb een hoesje voor het opbergen van sleutels gekocht en ik wou er twee kopen. Er was er nog een dus de andere kon, zonder problemen, per postnl geleverd worden. In een e-mail van postnl zag ik dat het adres onvolledig was maar postnl kon dat niet aanpassen. Het huisnummer 40 bestaat wel maar daar zijn 6 brievenbussen waar de bezorger uit kan kiezen :) Op de bon van van Os stond wel duidelijk het juiste huisnummer met toevoeging dus bij postnl gaat er iets niet goed. Gelukkig heeft de winkel alles recht kunnen zetten en het product kunnen leveren.
Bedankt voor je beoordeling! Gelukkig is alles goede gekomen. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Verzending snel. Product mooi.
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop:) Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
De Secrid pasjeshouder is een goed product. De goudkleurige versie is sjiek en glimt mooi. Je kan er ook papiergeld in kwijt. Voor mensen die nauwelijks cash op zak hebben, is het de ideale manier om alles bij de hand te hebben. En het neemt weinig ruimte in, zo in de broekzak te stoppen.
Super vlug geleverd hartelijk bedankt daarvoor
Schoenen werden snel en goed verpakt geleverd.
Bedankt voor je beoordeling! Je bedoelt waarschijnlijk je nieuwe tas:) Veel plezier met je nieuwe schoenen en Tas Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Mijn dochter had er tas waarvan de sluiting tot twee keer toe stuk ging, toen mocht ze een nieuwe uitzoeken. Echt een goede service!
Bedankt voor je beoordeling! Service zoals het hoort. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Wat ben ik blij met mijn mooie tas van Ted Baker. Had net de moed opgegeven omdat ik op een andere website een verkeerd model had besteld. Heb toen het product in de winkel gezien, maar de actie was voorbij. Ik zocht naar hetzelfde artikel en ben hem hier op de website tegengekomen voor dezelfde prijs als het verkeerd product wat ik eerder heb gekocht. Hierdoor heb ik niet meer betaald. Heel erg bedankt van Oss. Ook een zeer snelle levering. Ben superblij :)
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je nieuwe aanwinst:) Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
fijn geholpen. tweede koffer snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling! Ik wens je nog veel plezier met de 2 koffers! Met vriendelijke groet, Selina Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ik heb ruim een week moeten wachten, terwijl niet was aangegeven dat dat zo zou zijn. De houders zijn mooi.
Bedankt voor je beoordeling. We zullen jouw minpunt zeker meenemen en wensen je veel plezier van de pasjeshouder! Met vriendelijke groet, Anja Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Kleur foutje bij levering van mijn bestelde tas, super opgelost. Hele aardige mensen bij de klantenservice en in de winkel in Helmond👍👍
Bedankt voor je beoordeling! Foutjes, hoe klein dan ook lossen we altijd op. Service zoals het hoort. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG