Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit tas en een snelle verzendservice.

De bestelling van de laptoptas werd snel geleverd. Prijzen zijn ook oke.

Mooie rugzak

Rugzak werd vrij snel bezorgd, kleur was iets rozer dan op de website foto, rugzak was goed verpakt in mooie doos

Gewoon goed

Al jaren klant bij van Os. Eigenlijk nog nooit een klacht gehad. Mooie tas besteld. In de smaak gevallen. Tevreden klant hier

Product ok

Was een cadeau. Als optie de inpakoptie besteld. Resultaat: niet ingepakt én de prijs op de doos. Gênant helaas. Als je online de service levert, lever dan wat de koper verwacht. Product was overigens prima.

Goede service en snelle levering

Mooie tas, verpakking liet te wensen over.

Michael Kors tas gekocht, zat een te krap vloeipapiertje omheen, geen opbergtas erbij en zo in een te grote kartonnen doos gestopt zonder enige bescherming. Voor een tas van over de 300 euro verwacht ik meer.

Goede service en prima kwaliteit!

We zijn goed geholpen, zowel in de winkel als telefonisch. Bestelde koffers werden snel geleverd.

Iedere keer weer word ik heel goed geholpen

Vriendelijk en kundig personeel

Geweldige service/ uitleg bij aanschaf reiskoffers

...

Mooi ingepakte prachtige tas

Snelle levering, kwalitatief mooie lederen tas met mooie binnen afwerking. Daarnaast was de tas echt feestelijk verpakt, mooi om cadeau te geven.

klantvriendeljk, behulpzaam en snelle nette levering

In de winkel word ik altijd snel geholpen en niet dwingend.

Uitstekende

Hele goede service uitleg en de levering

Prima.

Cadeau voor mijn broer. Ingepakt en wel. Keurig!!

zeer goede service

heb een hoesje voor het opbergen van sleutels gekocht en ik wou er twee kopen. Er was er nog een dus de andere kon, zonder problemen, per postnl geleverd worden. In een e-mail van postnl zag ik dat het adres onvolledig was maar postnl kon dat niet aanpassen. Het huisnummer 40 bestaat wel maar daar zijn 6 brievenbussen waar de bezorger uit kan kiezen :) Op de bon van van Os stond wel duidelijk het juiste huisnummer met toevoeging dus bij postnl gaat er iets niet goed. Gelukkig heeft de winkel alles recht kunnen zetten en het product kunnen leveren.

Verzending snel. Product mooi.

Sjiek en compact

De Secrid pasjeshouder is een goed product. De goudkleurige versie is sjiek en glimt mooi. Je kan er ook papiergeld in kwijt. Voor mensen die nauwelijks cash op zak hebben, is het de ideale manier om alles bij de hand te hebben. En het neemt weinig ruimte in, zo in de broekzak te stoppen.

Vlot geleverd

Super vlug geleverd hartelijk bedankt daarvoor

Vlotte service

Schoenen werden snel en goed verpakt geleverd.

Super goede service

Mijn dochter had er tas waarvan de sluiting tot twee keer toe stuk ging, toen mocht ze een nieuwe uitzoeken. Echt een goede service!

SNEL/VOORDELIG

Wat ben ik blij met mijn mooie tas van Ted Baker. Had net de moed opgegeven omdat ik op een andere website een verkeerd model had besteld. Heb toen het product in de winkel gezien, maar de actie was voorbij. Ik zocht naar hetzelfde artikel en ben hem hier op de website tegengekomen voor dezelfde prijs als het verkeerd product wat ik eerder heb gekocht. Hierdoor heb ik niet meer betaald. Heel erg bedankt van Oss. Ook een zeer snelle levering. Ben superblij :)

prima ervaring

fijn geholpen. tweede koffer snel geleverd.

Mooie pasjeshouders, maar traag geleverd

Ik heb ruim een week moeten wachten, terwijl niet was aangegeven dat dat zo zou zijn. De houders zijn mooi.

Super service

Kleur foutje bij levering van mijn bestelde tas, super opgelost. Hele aardige mensen bij de klantenservice en in de winkel in Helmond👍👍

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG