Snelle levering en groot assortiment met mooie merken

Tas werd snel geleverd, en is erg mooi van qua model, leer en kleur. Fijn formaat tas, crossbody te dragen en veel vakjes.

Heel klantvriendelijk!

Heuptasje gekocht; kleur was niet in de winkel, maar de medewerker hielp me verder zodat het gewenste tasje naar me thuis verzonden werd. Na enkele dagen werd contact opgenomen om te vragen of het tasje bezorgd was en naar wens. Heel netjes.

snelle service

Voldeed aan de verwachting, netjes op tijd bezorgd

Niet helemaal volgens verwachting

In eerste instantie naar de winkel in Naaldwijk gegaan maar deze bleek gesloten te zijn. Vervolgens via internet besteld met gratis inpakservice echter was de tas niet ingepakt, jammer want dit was toch een van de redenen om bij van Os te bestellen. Levering was trager dan er bij het product stond (volgende dag geleverd werd niet waar gemaakt). Product verder prima in orde.

duidelijk, keurig en snel geleverd product voldeed aan de verwachting

Alles bestens, Ware Ok wie bestellt sowie schnelle avisierte Lieferung!

Alles bestens, Ware Ok wie bestellt sowie schnelle avisierte Lieferung!

prettig en hulpvaardig

In de winkel zelf de spullen bekijken die overzichtelijk zijn opgesteld. Erg prettig als je kunt zien en voelen wat je koopt en daar de nodige hulp bij krijgt.

beschadigde clutch

Een prachtige clutch besteld van Claudio Ferrici die afgeprijsd was. Helaas is de clutch aan de voorzijde beschadigd door een kras op het lakleer. Dit stond niet vermeld in de omschrijving.

Prettige winkels en prettig personeel!

Tas besteld in de winkel in Rotterdam, de volgende dag gebracht. Omdat de tas toch niet goed bij mijn outfit paste, heb ik hem teruggebracht naar de winkel in Naaldwijk, waar ik zeer goed ontvangen ben. Geen enkel probleem voor teruggave van het bedrag. Mijn dank en ik ga zeker weer naar Naaldwijk voor een nieuwe tas. P.s. Het is wel waar dat je de dag van bezorging niet via internet kunt veranderen. Dat heb ik tevergeefs geprobeerd....

Producteigenschappen waren bekend. Verzending is prima verzorgd.

Het bestelde product had ik al in huis in een andere kleur. Deze heb Ik extra voorzien vrouw besteld voor haar verjaardag. De tas arriveerde eerder dan gepland, hetgeen altijd prettig is. Over de service derhalve niets dan goed.

Mooi product online kunnen bestellen!

Duidelijke en overzichtelijke site, waar ik ruime keuze heb. Verzending volgens afspraak en product fijn ingepakt en goed aangekomen. Complimenten voor van Os!

De tas een echt cadeau

Netjes als cadeau ingepakt en in een stevige verpakking als pakket ontvangen. Echte service, kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Very good company, speedy delivery!

The shipment arrived in two day (international shipping). Great product and company has excellent customer service!

Uitstekende levertijd

Ontzettend goed!

Ik heb een koffer besteld bij Van Os tassen en koffers. Binnen de gestelde levertijd werd mijn pakket bezorgd. De koffer was goed verpakt en voldoet volledig aan de beschrijving. Kortom, top-service en een blije klant.

online bestelling duurt vrij lang

De online bestelling duurde vrij lang en kon geannuleerd worden. Retour is alleen gratis in de winkel.

Mooi bedrijf, zoals je het wilt ontmoeten.

Aantrekkelijk aanbod van koffers nodig voor een pootje later. Dus kopen. Met een eerlijke mening van verkoopster om je aankoop toch echt nu te doen. Kwaliteit is altijd duurder maar deze male een meer dan redelijk koopje. Super.

Met mijn koffer met cijfercombinatie op slot naar de winkel gegaan. Ik was de code kwijt. Eenmaal in de winkel was het probleem snel opgelost. Ondanks dat ik de koffer niet bij Van Os heb gekocht. Hebben ze me kosteloos geholpen onder de noemer Service. Ik ben zeer tevreden hier over.

Fantastic Service! Great Suitcases!

The sales lady was exceptionally helpful and offered us all the information. She gave us great advice. Thank you!

Heel goed geholpen in winkel en snelle bezorging

Heel erg tevreden met mijn suitsuit koffer, 5 jaar garantie en je kan er met al je vragen heen.

Behulpzame verkoopster bij bestelproces, jammer dat de bezorgdatum vastgelegd noch wijzigbaar is!

Mooie tas uitgezocht, helaas niet uit winkelvoorraad; wel vooruit betaald. Levering via Post.NL laat - anders dan de verkoopster vertelde - geen enkele ruimte om als klant zelf de bezorgdatum te bepalen, of zelfs de locatie te wijzigen …. ik moest alsnog mijn bestelling bij de buren ophalen - hoezo "track & trace" service??

Excellent

Excellent

Mooi assortiment

Snelle levering en goede aanbieding

Solide stevige koffers.Ok

Zeer goede koffer. Mooie foto

uitstekend geholpen

Zeer behulpzame en inventieve verkoopster

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.