Snelle nette bezorging

Een boodschappen trolly gekocht. Werd netjes ingepakt meteen gebruiksklaar , opgestuurd binnen de afgesproken tijd.

Heel goed!

Snelle levering.

Goede prijs en snelle service

Ik had mijn tas, die ik mee wilde nemen op vakantie, sn thuis. Dik tevreden.

Utrechtse medewerkster arrogant en onvriendelijk

Ik ben op zoek naar een leren rugtas met laptopvak. In Utrecht de winkel eens ingelopen om te kijken. De verkoopster (oudere vrouw) bleef ongeveer binnen een straal van 30 cm van mij. Ik was zelfs bang dat ze mij ging zakkenrollen. Na kijken en het passen van 2 tassen vroeg ik of de studentenkorting ook geldig is op sale. De mevrouw zei van niet, werd panisch en ging met pen op bordjes schrijven dat er op sale geen studentenkorting is. Ik vroeg daarna waarom dat niet is, want dan is de sale eigenlijk een stuk minder voordelig (lees evenveel korting als de gewone prijs met studentenkorting), ging die vrouw zeggen dat dat niet klopt en dat de studentenkorting ook niet terecht is en dat je geen tas moet zoeken als e het niet kunt betalen. Ik stond net op het punt om 200 euro uit te geven, maar ben toch maar vertrokken. Nooit meer van OS voor mij.

Prima service!

Prima service!

Goede service en snel geleverd!

Heb de tas online besteld en was snel binnen. Ook werd er een goede service geregeld op mijn vraag waar gelijk op gereageerd en naar gehandeld werd. Zal in de toekomst zeker hier nog tassen kopen. Deze zaak is een aanrader!

hele leuke tas die je gemakkelijk draagt en voldoende ruimte bied voor mijn spullen

Handtas besteld. Kwam zo móói verpakt aan. Én de mogelijkheid dat ik met After Pay kan betalen. Super gewoon!

Uitstekend, snelle en correcte levering.

Zeer positieve ervaring door uiterst zorgvuldige afhandeling.

Vriendelijk en met kennis

Voor een portemonnee gegaan. Vrouw wat ouder zeer vriendelijk en geduldig.

Aflevering aan huis bedroevend

De gekochte tas type cowboy, bevalt prima. Niks op aan te merken. De aflevering aan huis is ronduit slecht te noemen. De tas (€149,00) werd bij ons IN DE PAPIER KLIKO GEDUMPT!!! Briefje in de brievenbus en klaar!!! Het zelfde gold voor de aangekochte paraplu (€69,00). Misschien is thuis bezorgen voor de reputatie van het bedrijf niet zo’n goed idee..

prima service

Vriendelijk, welwillend, meedenkend, oplossing gericht en snelle service!

Fijn geholpen

De verkoopster gaf goede informatie over mijn tweede samsonitekoffer,deze is iets kleiner maar fijn als tweede koffer voor in t vliegtuigruim. Ik wil een sterke koffer waar veel in kan en binnen t gewicht blijft.

Vakkundig

Bij het kopen van 2 badtassen prima geholpen door het winkel personeel. Zij adviseerde de aankoop op te laten sturen toen bleek dat een van de gewenste tassen niet in de winkel voorradig was maar wel in centraal magazijn. Prima idee konden wij rustig verder winkelen zonder extra bagage.

klantvriendelijk

Het is me goed bevallen.

Het is goed kwaliteit en met goed service. Ik was goed geholpen.

Super goede service!

Prettig geholpen, goede producten en hele goede service!

Superfijn in de winkel geholpen.

Super in de winkel geholpen maar dan moet de koffer nog mee op de fiets. Nou ook dat was zo geregeld, kan bezorgt worden super.

Mooie tas

Snelle levering en mooie als cadeau ingepakte tas, ben er blij mee.

Zeer behulpvaardige verkoopster

In winkel Hilversum bovenin Hilvertshof uitgebreid gezocht naar passende rugzak. Verkoopster had suggesties. Toen ik perfecte tas had gevonden was kleur de ik wilde niet aanwezig. Zij heeft toen juiste kleur besteld. De dag erna al kreeg ik de rugzak per post. Kleur model en uitvoering zoals jk wilde.

Niet aan te raden

Erg onvriendelijk, ik ben zelfs racistisch behandeld en willen dat je per se alleen wat bij hen koopt, niet aan te raden! Kortom belachelijk!

Héél fijn geholpen door de dames in Leeuwarden. Goed advies en redelijke prijs.

De verkoper deed extra moeite om de tas op tijd te leveren voor een verjaardag. Echt heel attent!

Goed advies en mooie producten

In de winkel ben ik heel goed geholpen en vervolgens via de website besteld. Van Os is een gespecialiseerde zaak, die moeten we koesteren in deze eeuw. Zij weten waar ze het over hebben en hun producten zijn van goed kwaliteit voor een betere prijs dan vele online warenhuizen!

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG