goed en snel

snelle service en betrouwbaar

Kleine tas

Ik vind de tas aan de kleine kant. Hoopte op iets grotere tas.

Het totaal aantal punten zegt genoeg, toch?

Het totaal aantal punten zegt genoeg, toch?

Prima service en prijs

Het beursje dat ik had besteld was precies de kleur die ik zocht, was mooi afgewerkt en ook nog een Nederlands product, mooi zo ! BerBa.

Ik heb mij tasje snel gekrijgen. Mij tasje is prisis als op foto's.

Zou voor DHL gaan

Post nl heeft niets bezorgd en niets laten weten.!!

100%tevreden

goede service

Super goed

Personeel was zeer hulpzaam nam echt de tijd om mij te helpen. Artikel besteld en betaald en paar dagen later thuis ontvangen. Super blij mee

Tijdens ons bezoek voor zoeken twee rugzakken voor mijn kinderen heb ik verschillende mening. Eerste was heel goed geholpen en medewerker is heel vriendelijk. Dat was heel warm welkom in de ochtend. Winkel was net geopend. Tweede keer voor het zelfde rugzak voor mijn ander kind en was beetje tegen gevallen. Het was in de middag. Medewerker was niet zo vriendelijk. Het voelde alsof je wordr goed geholpen als ze zeker dat je ets gaat kopen. Heel anders dan wat wij hebben mee gemaakt van de eerste bezoek Terwijl wij willen gewoon kopen.

Alles was perfect, ik vond alleen dat de omschrijving van de ras iets beter kon. Ik wist niet hoelang het koord was.

Makkelijk te bestellen, prima product, super verpakt.

Ik zat me al heel lang te ‘verlekkeren’ aan een mooie Cabaia Medium Rugzak in prachtig turquoise. Uiteindelijk besteld en heel tevreden en blij ermee.

Vriendelijk en goede uitleg

Ik zocht een portemonnee voor mijn zus en ben ontzettend goed geslaagd , ze is er reuze blij mee.

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd

Mooie tas, kwaliteit goed, alleen ik had een blauwe tas besteld, maar er kwam een do ker groene tas binnen.

Snelle levering en uitstekend product

Goede service door vriendelijk personeel

Deskundig advies

Aardige dame die me geholpen heeft met deskundig advies.

Geweldig Klantenservice bij de winkel in Helmond

Ik was twee keer zeer goed geholpen door dezelfde vrouw. Ik had de eerste keer aangegeven wat mijn wensen waren en had al mij goed geholpen maar de tweede keer dat na afloop van een week was wist ze het steeds. Zeer persoonlijke service. Ik ga graag weer bij deze winkel shoppen

Goede kwaliteit

Wij hadden al de grootste maat van deze koffer. Handig met slot er al op. Dubbele rits is ook handig zodat je nog meer ruimte hebt.

Ouderwetse service in modern jasje (online) #topservice

Vakkundig geadviseerd in de winkel en de koffers binnen twee dagen keurig thuisbezorgd.

Excellente klanten service

Het tasje wat ik eerder op de middag had gezien was verkocht toen ik het later wou kopen. Zonder extra kosten werd het voor me besteld en binnen een paar dagen geleverd, wat ik bijzonder waardeerde. Bedankt!

Helemaal top

Snelle verwerking,reactie,levering en een hele mooie handige tas,wat wil je nog meer...

Zeer positief.

In de winkel in Maastricht werden we geattendeerd door een verkoopster om de gewenste portemonnee via de site te bestellen en dat is prima gelukt. Dank voor de attente hulp.

Gewoon goed

Pakket is zoek , maar prima opgelost!

Super service van van Os en speciaal van Ozer in filiaal Den Haag passage

Fijne service bij van Os in Den Haag passage

Na fout webshop, vriendelijk opgelost in winkel

Blauwe tas besteld via webshop, grijze geleverd. Model viel tegen, dus naar de winkel om om te ruilen. Daar vriendelijk geholpen en een andere uitgezocht

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG