supper

supper

Ik ben zeer tevreden

Ik werd goed geholpen en was zeer tevreden met het product

Fijn geholpen, prima service

Na fijn te zijn geholpen in de winkel , werd de tas later in de week keurig thuisbezord

bestelling werd snel geleverd en was prachtig als kado verpakt. tas is helemaal top!!!!

Vriendelijk personeel. klantvriendelijk!

Ik ben heel tevreden

De website was duidelijk, de tas, daar ben ik heel erg blij mee! Levering was keurig zoals in de mail stond.

Goede service en klantvriendelijke medewerker

Ik werd geholpen door een hele vriendelijke medewerker. Ik kon hierdoor ook mijn juiste keuze maken doordat ik mij erg op mijn gemak voelde.

Levering was supersnel en de kwaliteit van het product heel goed.

Prima service. vriendelijk en goed geholpen

Ik had per ongeluk het slot van mijn nieuwe koffer verkeerd ingesteld waardoor deze blokkeerde. Werd direct dezelfde dag door Van Os opgelost. Prima service!!

mijn bestelling is toch niet kwijt geraakt

Over mijn bestelling van 1 juli '21 had ik geen bericht gekregen. Ordernummer: VANOS192956. Maar na een telefoongesprek met klantenservice, kreeg ik weer hoop en ging naar de aflever lokatie en daar lag mijn bestelling er nog.

Mooie tassen

Snelle levering.

Het cadeau (laptop tas) werd eerder dan verwacht bezorgd, dus heel blij daarmee.

Goed advies gekregen. Er ging wat mis met de levering, dit is meteen opgepakt en zsm opgelost.

Perfect geholpen in de winkel

Kwam binnen in de winkel en wist nog niet wat ik nodig had. Werd perfect geholpen door de desbetreffende dame. 2 koffers gekocht en werden 2 dagen later netjes thuisbezorgd! Koffers zijn ook zeer goed (samsonite) en nog met korting ook. Perfecte winkel ervaring!

Vriendelijk geholpen in de winkel. Keurig verzonden. Prima.

geweldige service

In de winkel een mooie tas gezien, alleen helaas niet in de kleur die ik wilde. Deze is via de display in de winkel online besteld en keurig en snel thuisbezorgd.

Tas na 1 week al kapot

Hengsel gebroken en rits kapot binnen een week.

Keurig en nr tevredenheid tas ontvangen

Goed geregeld ! Vlot bezorgd, en de tas was keurig verpakt !

Professioneel en ervaren

Deze mensen weten wat ze doen. Perfecte tas voor mijn werk gekocht.

Ik heb een goede ervaring

top geholpen in de winkel en de bestelling snel binnen.

Super geholpen in de winkel. De koffer daar online besteld en met 2 dagen binnen.

Goede service, mooie tas.

Mooie rugzak maar service minder

Ik had eerst de verkeerde maat rugzak besteld maar deze was nog niet verzonden dus kon een andere maat bestellen. Het geld werd gelijk teruggestort zeiden ze. Dus niet. Na een week weer gebeld en het werd weer gelijk teruggestort werd beloofd, tot vanmorgen nog geen geld gezien.

Snelle levering..goede service

Snelle levering en prima service

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG