Telkens weer zoals beloofd
Beste Egbert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Cowboybag tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Annemarie, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede service, snelle levering. Al met al prima!
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Kipling tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
ik ben in eindhoven heel goed geholpen. zei gaven t juiste advies over de merk tassen. en kwam op een hele andere keuze dan wat ik zelf uitgekozen had in helmond.
Beste Carin, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen door mijn collega's te Eindhoven. Veel plezier met je Cowboys tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Binnen 2 dagen kwam mijn nieuwe tas binnen. Keurig verpakt!
Beste Erna, Bedankt voor je mooie beoordeling Veel plezier met je Florence tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
goede kwaliteit
Beste Cissa, Bedankt voor je mooie beoordeling Veel plezier met je valentino tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijn geholpen in de winkel. De tas was niet in de gewenste kleur in de winkel, en werd na een online bestelling in de winkel snel geleverd. Helemaal volgens verwachting. Top
Beste Beste Thea, Bedankt voor je mooie beoordeling Veel plezier met je Burkely tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
UPDATE: ik ben naar de winkel gegaan nadat ik een reactie had gekregen van Van Os klantenservice op onderstaande review. In de winkel werd ik vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg de keuze dat de tas werd opgestuurd om na te laten kijken of ik kon een andere tas voor hetzelfde bedrag uitkiezen. Ik heb voor het laatste gekozen en wel een iets duurdere tas, maar wel blij mee. Bedankt voor deze service. Ik heb een sterk afgeprijsde tas besteld online bij Van Os Tassen en Koffers. Over het algemeen heb ik goede ervaringen met deze winkel. Heb weleens eerder een tas (dan persoonlijk in de winkel) gekocht aldaar. Altijd vriendelijk. Nu had ik een klacht over een gekochte tas waar een aantal vlekken op zaten. De klantenservice leek wantrouwend door te vragen of er iets op gelekt was. Dit was niet het geval en had ik ook al vantevoren duidelijk aangegeven. Ook werd er vermeld dat tassen goed worden nagekeken voordat deze verzonden werden. Nu breng ik de tas z.s.m. terug naar de winkel waar een medewerker gaat beoordelen of mijn klacht gegrond is. Uiteraard zal ik niet in het gelijk worden gesteld en zal hetzelfde worden gezegd als door de online klantenservice. Waardeloos dus! Valt me erg tegen deze ervaring. Waarom zou ik erover liegen dat ik niet blij ben met de tas als er vlekken op zitten?? Als er iets op gelekt zou zijn had ik het wel eerlijk vermeld.
Beste Priscilla, Wij hebben inmiddels al contact via de mail met je gehad omtrent je klacht. We gaan er van uit dat alles naar tevredenheid is/wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Original anmeldelse
Snelle levering Super tasje maar magneet sluiting slecht schiet telkens open. Ook als er slechts één mobiel in zit! Waardeloos
Beste Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelende dat je tas een mankement vertoond. Echter geen probleem bij Van Os Tassen en koffers. Als je ons even had gemaild of gebeld, hadden we het meteen kunnen oplossen. Ik stuur u een PB. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima geregeld. Artikel mooi verpakt.
Beste Yolanda, Bedankt voor je mooie beoordeling 'Veel plezier met je Flora & Co tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelling bij een vriendin was mee teruggegeven omdat ze dachten dat het verkeerd geleverd was. Na een mailtje opnieuw verstuurd, kosteloos! Super!!
Beste Arja, Bedankt voor je mooie beoordeling, service zoals het hoort. Hopelijk is je vriendin blij met haar Zebra tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb de tas op tijd binnen gekregen en ben er super blij mee gr bianca kweens
Beste Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Zebra tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Verkoopster weet waar ze over praat, kent alle producten goed.
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment voor onze verkoopster. Veel plezier met je nieuwe Suitsuit koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Probleem was heel snel opgelost, super goed geholpen en snelle levering. Hele fijne service.
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De 2 handtassen en portemonnee waren heel goed en netjes verpakt. Duidelijke foto's van het product en goede prijzen.
Beste Linda, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tassen en portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heb voor moederdag een leren rugtas gekregen. Ik ben er superblij mee!
Beste Elly, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe rugtas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn pakket werd niet bezorgd op de afgesproken datum maar een stuk later. Dit werd overigens dan ook op dezelfde dag pas gecommuniceerd ( de dag dat het product aan moest komen). Dit was een cadeau voor een ander en hierdoor was ik dus niet optijd met het geven van mijn cadeau. Toen het product eindelijk was gearriveerd, was de doos ook nog eens helemaal open. Hierdoor moest het product terug gestuurd worden en kwam het juiste pakket NOG later aan.
Goedemiddag mevrouw Eddabani, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat e.e.a. fout is gegaan. U heeft uw bestelling vrijdagavond 23-4 geplaatst en deze is afgeleverd op maandag 26-4. Dit is volgens de regels die wij hanteren, binnen 1-4 werkdagen geleverd(weekend rekenen wij niet mee). PostNl heeft uw pakket niet kunnen bezorgen om de volgende reden: geweigerd/legimentatie onjuist. Hierdoor is uw bestelling dus niet afgeleverd en is er een vertraging ontstaan, uiteraard betreuren wij dit. Ik heb u ook een PB gestuurd. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Niks op aan te merken. Duidelijke site, mooi product en prima afhandeling.
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Fred De La Bretoniere tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Geweldig en mooi ingepakt als kadobon
Beste Henriette , Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora & Co tas Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De producten waren snel in huis en werden op nette wijze verzonden. Fijne winkel.
Beste mevrouw Buisman-van der Werf , Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Twee Dakine Bags. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Kadobon besteld. Makkelijke website. Goeie communicatie wat betreft de levering.
Beste mevrouw, Bedankt voor je mooie beoordeling. Hopelijk heeft u iemand blij kunnen maken met een tegoedbon en heeft de desbetreffende persoon wat moois uitgekozen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed en vriendelijk geholpen door Jopie in het filiaal in Rotterdam
Beste meneer Dijkema, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe C&B tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Had eerst de verkeerde koffer besteld maar, kon hem makkelijk bij de dichtstbijzijnde van OS zaak omruilen. Ze waren heel vriendelijk en service gericht. Ik raad iedereen aan om bij deze zaak je koffer te bestellen.
Beste meneer Bruinhard, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Koffer. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De geleverde tas was netjes verpakt en op tijd bezorgd
Beste mevrouw Hofland, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora & Co tas Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste mevrouw Zulfiqar, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Berba portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG