De tas voldoet aan al mijn "eisen".

Ik heb de tas op zijn tijd binnen gekregen

Ik heb mijn bestelling op de aangegeven tijd binnen gekregen. Dit maakte mij blij en ik was ook heel erg tevreden over de tas. De lengte en de breedte waren prescies hoe ik had aangegeven.

Duidelijk

Duidelijke site. Snel bezorgd

zorgvuldig verpakt en snelle levering

Fantastische service

Ik heb in Utrecht bij van Os een Valentino tas gekocht. Het handvat was binnen 2 weken stuk. Zonder enige discussie werd mij een nieuwe tas aangeboden. Die vertoonde binnen week hetzelfde soort mankement, maar was niet kapot. Ik mocht de tas omruilen of een andere tas uitkiezen. Ik vind het bijzonder dat van Os tassen in deze coronatijd, waar ondernemers het niet makkelijk hebben, service, klanttevredenheid en klantvriendelijkheid, op nummer 1 plaatst. De dames in deze winkel hebben ervoor gezorgd dat dit nu mijn tassen winkel is geworden. Ik beveel een ieder de winkel aan!

Grandioze hulp.

Zeer fijne hulp ontvangen in de winkel in helmond, heel vriendelijk en zo meedenkend Alles perfect verzorgd.

Geweldig geholpen!

Klantvriendelijk, goed advies en behulpzaam.

Goede producten, snelle levering

Erg blij met mijn aankopen! Mooi ingepakt ook! Toen een portemonnee te groot was heel makkelijk kunnen omruilen. Overig geld terug gekregen.

Wat ik besteld had was precies zoals ik wilde Ik zal het zo weer doen

Snelle levering, mooie tas

Goede ervaring, kreeg alleen geen bevestiging van mijn bestelling, maar wel bevestiging van verzending en de tas is binnen de levertijd geleverd. Is een mooie tas en de korting was ook leuk!

Werd vriendelijk en professioneel in de winkel geholpen daarna mijn bestelling vlot en zonder probleem thuis ontvangen.

Super service

Ik had met glamourday dus 20% korting 2 tassen besteld maar helaas vond ik de kleuren niet mooi. Ik had een winkelafspraak gemaakt en zou een andere tas uitzoeken die ook voor 20% korting gekocht mocht worden maar helaas de tas van mijn keuze was er niet dus alles werd netjes retour genomen. Volgende keer beter want ik ben een tassenfreak;-))

Snelle levering van een mooie tas.

Snel, duidelijk

weer geen korting wel beloofd in mail

Ik kocht een nieuwe portemonnee zou volgens mail 15% korting krijgen maar stond niet in pc in Boxmeer, dus weer mis jammer., groet Ria

Goede koop

Goed en noodzakelijk product

Prima geholpen

wij zijn prima geholpen en ook nog toen post nl niet leverde werd dit goed opgelost door Van Os

Super vlug geleverd

Vlug geleverd goed geholpen in de makado in Beek heel vriendelijk personeel

Altijd even klant vriendelijk En super snelle levering !!

Was een prettige ervaring, voor hh vatbaar.

Omdat de verzending correct is, netjes verpakt, prettige dienstverlening bij terugbrengen, niet opdringerig en vrijblijvend, beleefd.

Tevreden

Correcte en snelle levering van het bestelde item. Een tevreden partner.

dat het allemaal goed is geregeld

prima in orde

Toppppp!!!!

Mooie tas. En snel geleverd..

Positieve ervaring.

Snelle levering. Prima kwaliteit tas.

Topservice

Bestellen gaat makkelijk, duidelijke website, snelle verzending en een supermooie tas!

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG