Snelle levering, netjes verpakt, betaling achteraf
Beste Amela, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb tot 2 keer toe online een fred de la Bretonniere tas voor mijn schoondochter gekocht en beide keren week de kleur van de verzonden tas volledig af van de online foto.
Goedemiddag mevrouw Grizell, Uit deze beoordeling begrijp ik dat u niet tevreden bent met uw bestelling , omdat de kleur afwijkt van de foto. Wij proberen onze foto's zo natuurgetrouw als mogelijk te fotograferen.. Het kan voorkomen dat de kleur op de foto iets afwijkt de tas in werkelijkheid, dit heeft o.a. te maken met de lichtinval van de foto. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop dan kunt u het altijd naar ons terug sturen. Ik heb u ook een PB gestuurd Met vriendelijk groet Arthur Klanten Service
Mooie leren tas tegen niet te hoge prijs en snelle levering
Beste Bea, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe The Monte tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi ingepakt en super snel ontvangen. Perfecte service. Ben er hartstikke blij mee.
Beste Nadia, Bedankt voor je super beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Suitsuit koffer. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering,en netjes verpakt. En een hele leuke tas!
Beste Sonja, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora & Co tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles netjes en makkelijk te bestellen,zou het zo weer doen.
Beste Marijke, Bedankt voor je super beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Kipling tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
op afspraak,dus geen idee hoe of wat bij meer klanten gelijktijdig aanwezig
Beste Fransca, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe stoere Spikes tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben tevreden met mijn nieuwe tas. Goede kwaliteit. Ik was altijd op zoek naar een gele tas. En ik ben blij met deze!
Beste Susan, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe gele tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk personeel en prima servicp
Beste Sita, Bedankt voor je mooie beoordeling. Klantvriendelijk en service staat bij ons op nummer 1. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele fijne ervaring met "van Os". Zeker niet te duur zoals velen beweren. Tuurlijk kan je dit soort tassen ook bij internetbedrijven bestellen, maar wij gaan voor de kleine zelfstandigen die het in deze tijd al zwaar genoeg hebben! Dus wij raden iedereen "van Os" aan! Bedankt voor jullie topservice!
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling. Wij zijn inderdaad nooit te duur en geven altijd prijsgarantie op al onze artikelen. Veel plezier met je aankoop Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik vind het leuk om voor mijn tas te winkelen bij VAN OS TASSEN omdat de kwaliteit van de service geweldig is, er zijn ook promoties op producten die nergens anders te vinden zijn
Beste Meryem, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Donati Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Eerst in de winkel geweest om de tas te bekijken en zoals altijd vriendelijk personeel en behulpzaam. Tas was binnen afgesproken tijd bezorgd en netjes ingepakt.
Beste Tamara, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment voor mijn collega's. Veel plezier met je Dakine Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Twee keer na elkaar besteld. Beide keren vlot geleverd, duidelijke mails. Eerste tas helemaal blij mee; goed verzorgd met persoonlijke boodschap. Tweede tas lijkt al eerder 'uitgepakt'...geen bescherming meer om metalen delen, wat krasjes hier en daar. Tas is mooi, dus gehouden, maar had hem nog liever helemaal onbeschadigd en goed verpakt ontvangen.
Beste Tessa, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je Wimona tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik beveel van os zeker te weten aan
Beste Ali, Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met je MK tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed ingeprent snel bezorgd.
Beste Rietje, Bedankt voor het kiezen van Van Os en bedankt voor je geweldige beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffer. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Online een tas gekocht. Binnen 2 dagen in huis. Mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje van Van Os medewerker Kevin.
Beste Saskia, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Fred De La Bretoniere Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Top tas
Beste Suzanne Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met Gigi Fratelli Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelling van 2 tassen werd snel geleverd; kwaliteit van de tassen is prima. Er was echter 1 tas in een verkeerde maat geleverd; ook de kleur viel tegen. Deze is retour gegaan.
Beste mevrouw Bleiswyk Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Tas. We zien u graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ben goed geholpen, goed advies van een top verkoper.
Beste Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling. We zullen je compliment doorgeven aan onze collega te Helmond. Veel plezier met je nieuwe Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Via de duidelijke site een goede indruk van de tas gekregen. Ook het verzoek om in te pakken was top. Letterlijk en figuurlijk een cadeautje!
Beste Robin, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Eerste keer online bestelling gedaan omdat shoppen in de winkel niet mogelijk is. Prima afgehandeld. Mijn bestelde tas werd, goed verpakt, op de aangegeven tijd bezorgd! Super.
Beste Annemieke, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Tas. We zien je graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Leuke ontvangst goede informatie over product . Fijne gewinkeld
Beste Kitty, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe SuitSuit koffer . We zien u graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn droomkoffer super snel in huis voor een super prijs.
Beste Mirjam, Bedankt voor je super beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Suit Suit koffer. We zien u graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De tas was mooi als kado verpakt en snel verzonden!
Beste Sandra, Bedankt voor je super beoordeling. Veel plezier met je nieuwe handige Mosz tas. We zien u graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Op de uitstekende website had ik vooraf mijn favoriete tassen gekozen. Daarna een winkelafspraak gemaakt en fantastisch geholpen. De verkoopster liet mij de gekozen tassen zien en nog andere tassen in mijn smaak. Heel blij met mijn tas en het persoonlijke advies in de winkel.
Beste Leida, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen door mijn collega's in de winkel. We zullen uw ervaring delen met ze. Veel plezier met nieuwe tas We zien u graag terug in 1 van onze winkels of in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG