Bedankt voor de snelle levering en netjes verpakt. Een cadeautje om te ontvangen.

Mooie tassen

Duidelijke website met mooie spullen

Snel geleverd en het kado was mooi ingepakt.

Duidelijke berichtgeving, snelle levering

Koffer goed en op tijd geleverd.

Super snelle levering

Ik ne heel blij met mijn nieuwe tas.

Snel geleverd. Prima service

Goede dienstverlening

Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en oplossingsgericht. Het was fijn om the shoppen bij jullie!

prima service

geen klachten

mooie tas, goed verpakt, levering redelijk snel

Website is duidelijk en de tas is zoals ik verwachtte. Keurig verpakt. Levering duurde iets langer , ze gaven aan dat het verstuurd zou worden maar het bleek dat het pakket nog niet aangemeld was dus duurde het toch iets langer dan ik gehoopt had. Maar desondanks toch een prima levering.

snelle en correcte levering

Snelle levering en correcte afhandeling betaling

Goed adres, houdt zich aan de afspraken.

Alles prima geregeld, op tijd geleverd, zoals afgesproken netjes verpakt. Één klein minpuntje: mooi verpakt ,maar vergeten het prijskaartje eraf te halen, jammer. Verder niets dan lof, een aanrader.

Snelle levering en vriendelijk en kundig personeel in de winkels! De klantenservice is goed bereikbaar en je wordt goed geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Perfect !!!

Bestelt, fijne mail terug gehad met opdracht van transport, zeer vlugge levering , bedankt

Uitstekend.

Goed degelijk product met grappige extra's en snelle levering

Goed geholpen

Bij de afspraak in de winkel goed geholpen en geadviseerd. Verder hele uitgebreide service in de winkel met bestellen en bezorgen van de koffer aan huis. Zeer tevreden met de geleverde service na afloop: na een paar dagen naar ons gebeld of alles geleverd was en in orde.

De service in de winkel was zeer goed.

Beste mevrouw, Ik heb mijn koffers binnengekregen waarvan 1 verkleurd is. De kleine en de grootse hebben dezelfde kleur. De middelste koffer heeft een duidelijk verkleuring. Wat moet ik nu doen? Mvg, Katiba Boulahyane

Zoals gezegd was binnen 1 dag geleverd. Prachtige koffer, was meteen verliefd.

Snel en netjes geleverd

Het werd de volgende dag al geleverd! Netjes verpakt !!

Snel geholpen

Makkelijke site en snelle service

Contact moeizaam

Ik heb geprobeerd te bellen naar leiden en leidschendam voor een afspraak In beide gevallen niet terug gebeld. Toen maar digitaal besteld zou bericht krijgen over bezorgmoment maar gebeurde niet. Tas wel gekregen erg blij mee. * Contact was moeizaam ivm stroomstoring, netjes beantwoord door van Os Klantenservice.

Snelle levering.

Zeer snelle levering. Goed verpakt. .

Alhoewel de tas die ik online bestelde niet aan mijn verwachtingen voldeed, ben ik in de winkel keurig geholpen en geslaagd.

Heel netjes en professioneel

Ben jullie fantastische service al inmiddels gewend en dit maakt shoppen bij Van Os tassen altijd een feest.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG