Goede website snel verzonden Alleen 1 minpuntje het was niet aangegeven door van Os dat het een brievenbus pakje was. Dat voortaan er bijvermelden in de mail

Goed en prima geholpen

Goed en prima geholpen.

Goed verzorgd

Snelle levering en goed verpakt

Goede Service ,Mooi product

Snel ,Goede Service ,Mooi product!

supersnelle levering, perfect!

Besteld en de volgende dag al geleverd, echt heel fijn! In mooie verpakking, helemaal tevreden

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Goede service. Cadeauverpakking viel tegen; 2 stukjes folie om een koffer had volgens mij meer kunnen zijn. Verder absoluut tevreden! Pakket de volgende dag al in huis.

Top !!

Geweldig mooi tasje! Snel geleverd . Top!

op tijd bezorgd. Prima afgeleverd

volgens afspraak geleverd. Alle lof

Mooie boodschappenkar voor mijn moeder

Goede kwaliteit, en super snelle levering. Mooie kwaliteit, en goede beschrijving

Goede behandeling van mijn probleem

Via de van Os website een koffer besteld. Helaas was deze kleiner dan ik mezelf had voorgesteld, maar ik kon 'm direct omruilen voor een groter model. Dat was geen enkel probleem. 14 jaar geleden bij van Os Schiedam ook een koffer gehaald, vele malen de wereld mee overgevlogen en 14 jaar plezier van gehad. Terwijl er op vliegvelden soms hard mee omgegaan wordt. Hopelijk heb ik met deze koffer net zoveel jaren plezier.

Fijne Klantenservice

Thnx voor vriendelijke hulp/assistentie. Kennis en ervaring heeft geholpen om mijn bestelling te doen bij de bijzondere tassen firma van Os

Een woord: fantastisch!

Ik had de tas besteld en zag twee dagen erna dat deze in de sale kwam. Gebeld met de klantenservice en de volgende dag was het verschil al teruggestort! Fijn dat ze zo klantvriendelijk zijn.

Prachtige tas keurig verpakt en snelle levering

Snelle service.

Volgende dag al binnen en de portemonnee was mooi verpakt / beschermd. Erg tevreden. Ik zal in de toekomst vaker bij Van Os kopen.

Portemonnee van mooie kwaliteit. Geen verzendkosten en 2 dagen later al binnen!

Tas zoals verwacht. Keurig verpakt.

Duidelijke site. Snelle levering.

Snelle levering en en zoals gevraagd als kadootjes verpakt.

Super grote collectie en snelle levering

Een enorm groot assortiment om uit te kiezen. Snelle reactie per mail en heel snel in huis. Voor herhaling vatbaar

Ik heb de Guess Crossbodytas Open road grijs ontvangen en de tas voldoet aan alle verwachtingen die op de site staan. Ze hadden de tas ook nog mooi ingepakt en het was binnen 2 dagen in huis. Ik zal zowel het tasje als deze winkel zeer aanbevelen!

heel goed en correct

goed gevoel aan over gehouden

Snel en goed geleverd.

Makkelijk bestellen en gauw geleverd, zelfs in deze corona tijd.

Tas vond ik persoonlijk tegenvallen het is toch lastig om van een foto te bestellen. In deze tijd is het niet anders maar volgende keer toch naar de winkel

Super snel geleverd, heel netjes verpakt en super fijn in gebruik.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG