snelle levering, maar de kleur komt niet overeen met de kleur op de site, dat vind ik heel jammer.

snelle levering, mooie tas, maar de kleur komt niet overeen met de kleur op de site, dat vind ik heel jammer.

Levering na 2 werkdagen

Netjes ingepakt. Product zoals omschrijving.

Gewoon fijne winkel en mooie tassen!

Vriendelijke en behulpzaam personeel

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt. Ben zeer blij met de bestelde artikelen!

Prima service!

Snelle levering!

Slechte communicatie.

Wacht al een week op mijn bestelling(via bol.com)opgegeven trac en trace nummer bestaat niet danwel is het pakket niet afgeleverd bij post.nl.Heel duister allemaal.

van os zoetermeer weet wat verkopen is: plezier straalt er vanaf

ben fan van de kwaliteitslederwaren van the bridge. niet goedkoop, maar prachtige producten. maar ook voor een agendavulling wordt ik keurig volgens afspraak teruggebeld. wat een service, wat een beleving! Met zo'n verkoopteam voor de klant aan de slag heb je geen online site nodig. geen moeite is teveel. mondkapje voor en shoppen maar bij deze toppers!

shopping bag

I bought a bag from the Van Os tassen en koffers store, I was very satisfied with the quality of service and delivery

Wat een service en wat een kwaliteit

Echt super winkel. Ik kom regelmatig in Rotterdam. Hele leuke meiden, gezellig en denken mee. Ben heel blij met mij nieuwe rode piquadro rugzak! Top service, ik belde op het moment dat ze gesloten waren en werd netjes teruggebeld. Chapeau!

Vriendelijke en behulpzame medewerkers in de winkel.

koffers zijn in goede staat verstuurd. Echter nog niet gebruikt.

Top geregeld

Tas was niet voorradig, in de winkel online besteld 3 dagen later was de tas thuis bezorgd.

Snelle en keurig bepakte levering

Fijne webshop

Top service!

Super snelle bezorging, alles naar wens.

Fijne hulp en meedenken met de klant.

Zelfde tas als ik al jaren had, hoef niet te wennen aan nieuwe indeling

Zie boven

Redelijk

Jammer dat je bij retour €7,25 zelf moet betalen. Terugbetaling van het product gaat snel.

Geweldig goede service!

Na een fout in de levering door Post.nl zeer correct telefonisch contact gehad en direct probleemoplossend gewerkt waardoor ik direct mijn pakket kom afhalen. Echt super!

De levering, bezorging is helemaal perfect verlopen. De tas was perfect verpakt en de levering was prima te volgen. Een aanrader op alle fronten

Goed en snel geleverd in perfecte staat ontvangen

Je met een gerust hart iets kopen

De tas was heel mooi ingepakt. Het is een mooi chique schoudertasje

Snelle levering! Top product!

Cowboy bag.

Snelle levering, precies zoals op het plaatje en goed verpakt

Bestelling waren ze in eerste instantie vergeten

Helaas moest ik zelf contact opnemen en bleken ze mijn bestelling vergeten te zijn. Nu blijkt ook dat de tas van veel mindere (leer) kwaliteit als verwacht en moet ik het helaas retourneren. Vanwege hoge retourkosten ga ik het zelf terugbrengen naar de winkel. Jammer. Ik had 1 tas besteld duidelijk met de intentie deze te gaan houden. Dit zal mij zeker weerhouden om nogmaals bij jullie te bestellen.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG