hallo ik heb op 24 sep een tas bestelt online en is al betaald maar het is nu 4 okt en heb het nog steeds niet binnen en ook zou ik terug gebeld is ook nog niet gebeurt en morgen ga ik weer bellen dat ik mijn geld terug wil of dat ik als de tas krijg
Goedemorgen mevrouw Versteeg, Wij hebben inmiddels contact met u gehad over uw bestelling. Deze was keurig geleverd en opgehaald op 30-09-2020 Met vriendelijke groeten Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Ik had verwacht dat het zo een grote handtas was aangezien er one size op stond, helaas heb ik me daarin vergist. nu wou ik em gister gelijk zodra k m zag netjes retouren via de dichtsbijzijnde post nl zaak zie ik dat er geen gratis retour sticker is. Het enige wat er was is een formulier met Retouren winkel is gratis Retouren post nl eigen kosten. Ik vind dat zelf best absurd, aangezien k wel de verzendkosten heb betaald om naar mij aan te komen. Ik ga m zsm terugbrengen naar de winkel.
Goedemorgen mevrouw Majit Bedankt voor uw beoordeling, Zoals op onze website staat aangegeven, is retour sturen alleen gratis als u de bestelling inlevert in 1 van onze winkels. Wij versturen gratis vanaf € 39.95 Met vriendelijke groeten, Klantenservice Van Os Tassen en Koffers
Is goed
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice van Os tassen en koffers.
In de tas zat alleen wel nog een alarmtag.
Beste Anouk, Bedankt voor je beoordeling. Dat is niet zo netjes. Wij versturen ook producten uit andere magazijns en dan word zoiets over het hoofd gezien. Ik heb er een melding van gemaakt. We hopen dat u het alarmtag er veilig uit heeft gekregen en nu kan genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice van Os tassen en koffers.
Vriendelijk geholpen met mijn vraag over mijn bestelling en ook naar geluisterd. Zeer mooie tas ontvangen.
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop. We wensen u veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice van Os tassen en Koffers.
Mijn ervaring is de snelle bezorging en goede aflevering en veel plezier beleven van mijn nieuwe aanwinst.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel bezorgd is en dat u zoveel plezier ervaart van uw nieuwe aanwinst. We hopen u snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
de kleur van de tas was in de winkel niet te vinden. De medewerkster bood gelijk aan om in systeem te kijken of er in ander filiaal een exemplaar in de juiste kleur voorhanden was. Ze heeft gelijk actie ondernomen.
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling. Ik hoop dat u alsnog de tas die u graag wilde hebben, heeft kunnen vinden en inmiddels in uw bezit heeft. Wij kunnen een tas die niet in de winkel op voorraad is, altijd ergens anders vandaan halen. Mits beschikbaar natuurlijk. Mochten we nog iets voor u kunnen doen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Mijn bestelling bevatte twee tassen, deze werden snel geleverd en gedurende het hele proces was er vanuit Van Os veel communicatie over de levering. De tassen waren uitstekend ingepakt en kwamen in goede conditie aan. Het voelde als een cadeautje open maken. Ik zal hier zeker weer bestellen, ik heb binnenkort namelijk nieuwe koffers nodig.
Beste Rosa, Bedankt voor uw beoordeling! Cadeautjes aan jezelf zijn altijd het leukste om open te maken. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een nieuwe koffer horen we het graag. U bent ook van harte welkom in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Vlotte afhandeling na bestelling
Beste Freddy, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat de afhandeling zo spoedig is verlopen. We doen ons best alle bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Prima, snel geleverd, mooi product!
Beste Erik, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij van Os! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Prima levering en netjes verpakt.Snel ook.!
Beste Anja, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze service als prettig hebt ervaren. We zien u graag terug bij van Os. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Prima service. Alleen was ik liever een echte winkel in gegaan om een vervanging voor mijn kapotte portemonnee te bekijken, maar in deze tijden is dat niet zo'n goed idee.
Beste Martijn, We begrijpen dat in deze lastige tijden het niet uw voorkeur heeft om bij een winkel langs te gaan. Maar ook in onze winkels houden wij rekening met de huidige maatregelen en houden wij afstand van elkaar. We hopen dat u alsnog een goede vervanging voor uw kapotte portomonnee op de website heeft gevonden. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice.
snel en goed geholpen en nog extra korting ook.
Bedankt voor uw beoordeling! Extra korting is altijd leuk en heel fijn om te lezen dat u zo snel geholpen bent. We zien u graag terug! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Duidelijke website. Kleur van de tas komt goed overeen met het beeld op de website. Product is snel toegestuurd en was netjes verpakt.
Beste Sandra, Bedankt voor je goede beoordeling! Fijn om te lezen dat je bestelling netjes was ingepakt en snel verstuurd. Wij proberen altijd met veel zorg om te gaan met onze producten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Veel keus. Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Hoi Katja, Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Vriendelijk personeel in de winkel, ondanks dat het product niet meer op voorraad was in de desbetreffende winkel toch goed geholpen en samen het product via een andere vestiging besteld en de volgende ochtend was het in huis.
Beste Wouter, Wat fijn om te lezen dat uw tas zo snel vanuit een andere winkel bij u thuis is bezorgd. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Altijd goede producten, degelijk verpakt en snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ons zou aanraden. We hopen u te terug zien bij van Os! Met vriendelijke groet, Puck Klantenservice.
Snelle correcte levering van het bestelde.
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ons zou aanraden. We hopen u te terug zien bij van Os! Met vriendelijke groeten, Puck Klantenservice.
Zeker aan te raden
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ons zou aanraden. We hopen u te terug zien bij van Os! Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice.
mooie kwaliteit tas, snelle levering en op een zeer verantwoorde manier ingepakt
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Wij hopen u terug te zien bij van Os! Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice
Er is een minpuntje. Ik droeg de rugtas dit weekend. Het was warm en ik had een witte blouse aan. Nou is de blouse helemaal donkerblauw verkleurd onder de oksels. Ik weet niet of het er nog uit gaat met wassen. Ik ben nog niet terug geweest naar de zaak Berden, Heerlen, waar ik hem gekocht heb. wat nu? m v g José Dohmen
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw kleding verkleurd is. U kunt terug naar de winkel gaan met de tas. Zij zullen een passende oplossing voor u bedenken. Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice.
Mooie tas goed verzorgd met versturen ben er erg blij mee
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u blij bent met uw aankoop! Veel plezier ermee. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice.
Uitstekend, vriendelijk verkoopster met goede uitleg Snel door haar besteld via site en thuis geleverd. Ben er blij mee
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u de service in onze winkel als prettig hebt ervaren. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
I found Van Os website randomly. The price was perfect. Delivery was just as quick. Very happy with Van Os. Thank you. Keep up the good work
Thank you for your positive feedback. We are very happy to read that you experienced our service as excellent. We hope to see you again as customer in one of our stores or at the website! Kind regards, Nicky Customersupport.
Snelle levering, mooie tas! Maar enorme doos als verpakking!!! Kan dat niet anders?
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en dat uw aankoop aan uw wensen voldoet. Bedankt voor uw feedback over de verpakking. Wij zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Nicky Klantenservice.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG