Zeer tevreden over het product - heel veel keuzes

Sinds corona wuhan koop ik alleen spullen die elders gemaakt zijn dan china. Deze leren tas is wat ik zocht. Gemaakt in Germany en verkocht door van Os tassen. Het is een beetje duurder dan tassen die in china gemaakt zijn. Dat heb ik voor over Ik wil de economie in de EU steunen metterdaad. De kwaliteit is uitmunt en mooie design ook. Praktisch en ziet er erg mooit uit. Bedankt Van Os tassen. Ik kom zeker terug...

Vriendelijk personeel en prima service. Het bestelde artikel werd bijzonder snel geleverd. Van Os heeft prima producten tegen een aanvaardbare prijs. Ik slaag altijd uitstekend bij van Os.

De schouderband ontbrak bij mijn bestelling. Na contact met de klantenservice werd direct een hele nieuwe tas opgestuurd. Prima en snelle service!

Snel en correct

Snel en correct

Erg gevreden

Rugzak gekocht hier, fijne website met veel informatie over de tassen te lezen. Tas gekozen die netjes werd geleverd. Ik vind het een bonus dat dit een goede winkel is en niet eens de duurste tassen biedt. De winkel in Rotterdam heb ik ook bezocht, hele fijne winkel met veel verschillende tassen en koffers, allerlei kleuren, stofjes/materialen en formaten.

De bezorging kan beter.

2 dg na de bestelling gebeld . Gevraagd wanneer komt mijn tas? O die gaat vanmiddag naar de post. De winkel vertelde dst het vld dag bezirgd zou worden wrs.

Geweldige service na problemen met post.nl

Problemen met post.nl waardoor de tas retour afzender ging voordat ik hem kon ophalen. Na 1 mailtje meteen actie en ik had de tas enorm snel in huis!

Gewoon tevreden

Geweldige medewerkers en uitstekende service

We werden goed geholpen en uitstekende adviezen. De medewerkers waren zeer kundig en vriendelijk.

? Bestelling na anderhalve week nog niet binnen

Ik heb mijn bestelling anderhalve week geleden geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Contact opgenomen en men wist niet of de bestelling wel of niet verstuurd was. Ze hebben dit uitgezocht en mij hier keurig terugkoppeling opgegeven. Bestelling was nog niet verstuurd. Vrijdagmiddag zou mijn bestelling verstuurd worden ik heb hier echter geen verzend bericht van ontvangen en ook zaterdag mijn bestelling niet ontvangen.

Nog steeds niets ontvangen, opnieuw opgestuurd en nu wel ontvangen

wel betalen en een factuur ontvangen, track en trace gekregen maar helaas niet te volgen en nog steeds niets ontvangen. Ben bang dat Post.nl weer niet heeft gedaan waarvoor ze betaald worden. Hopeloze organisatie. Zeer coulant geholpen door Van Os, opnieuw opgestuurd en nu na een dag ontvangen zoals het eigenlijk had moeten gaan. Logistieke partner is dus niet altijd betrouwbaar.

Snelle levering,goed verpakt. Product naar verwachting

Prima geregeld

Besteld en dag later gearriveerd.

Heel fijn, lekker op internet bestellen en in winkel afhalen wanneer het mij uitkomt, kortom een super service!

Levering cf indicatie

Tijdige levering van juiste bestelling.

retourneren

2 leuke tassen besteld, bij het ontvangen waren ze echter toch wat klein, jammer dat de retour kosten zelf betaald moeten worden, moest al 15 euro betalen voor het retourneren, alleen daarvoor zou ik geen tweede keer meer online bestellen.

Super mooie tas! Vriendelijk en deskundig personeel!

Nvt

Snelle levering, mooi product

Slecht

Na de bestelling kwam de bevestiging met de verkeerde maat. Daarvoor gebeld maar bleek wel goed te zijn; een typefout...De bestelde eastpak rugzak zou de volgende dag (donderdag) bezorgd worden, maar er kwam niets. Op zich zou dat kunnen als de pakketdienst het druk heeft maar ook toen; vrijdag) kwam er niets. Bellen op maandag bleek dat het niet eens verzonden was. Dan verwacht ik het dinsdag oom niets. Helaas kwam de rugtas te laat voor onze vakantie. Erg waardeloos dus.

Jammer

Vanaf het moment dat ik mijn tas kon ophalen op een PostNL afhaalpunt, ben ik vier dagen daar naar toe gegaan zonder resultaat. Er was geen tas aanwezig. Ik heb er over gebeld, en de aardige meneer verzekerde mij dat het onderweg was. Het zou ‘morgen’ gebracht worden. Uiteindelijk kreeg ik de email dat het magazijn de door mij gekochte tas in goede staat heeft ontvangen. Vreemd, want ik heb het nooit ontvangen. Ik ben niet meer naar het afhaalpunt gegaan en heb het bedrag laten terugstorten.

Goed.

Alleen jammer dar er geen retourticket kan worden geplakt op de doos, deze moet je handmatig erop schrijven.

Veel vakken

Mooie tas met veel ruimte voor een goede prijs

Tien

40 Beukerstraat 25