Prima levering op aangegeven tijd. Product voldoet volledig

Goede kwaliteit en doelmatig.

Slecht

ik heb 6 juli de tas teruggebracht in Hilversum. Tot nu toe nog geen geld retour ontvangen. We zijn nu bijna 3 weken verder. Heb 1 x zelf contact opgenomen en ben 1x door de winkel benaderd. Steeds een ander verhaal!

KIPLING | FIREFLY UP | LICHTGRIJS besteld. Snel geleverd en ben blij met het rugtasje dat gemakkelijk in een schoudertas kan worden omgetoverd. Zó handig!

Ik kon me geen betere service wensen. Helemaal geweldig.

Mooie weekendtas besteld, snel geleverd, goede kwaliteit

Was keurig

Goede ervaring maar ben al jaren klant

Precies wat ik zocht en snel geleverd!

online bestelling perfect !

Prima levering zeer tevreden over de bestelde handtas, goede kwaliteit, kleur in overeenstemming, zeer goed verpakt. Helaas liet PostNL steekjeS vallen : 1e instantie aflevering tussen 09:50 en 11:50 uur mailtje om 12uur (..) aflevering tussen 14:50 en 16:50 mailtje om 17:00 uur (..) 'oponthoud' zullen best doen vóór 22:00 uur af te leveren ..... hetgeen betekent dat ik de hele dag thuis moest zijn ** ( door eigen initiatief bezorger getraceerd ca. 17:30 uur )

Vrolijke enthousiaste en vooral meedenkende medewerker.

Top bezorging.

Snelle bezorging.

Makkelijk besteld. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de volgende dag had ik mijn tas al binnen.

Super fijne tas, mooi soepel leer

Prettig geholpen in de winkel en zeer snelle correcte thuis levering van een mooi produkt

Prettig en deskundig geholpen in de winkel en zeer snelle correcte thuis levering van een mooi produkt

goede service

goede service en goed geholpen

Top!!

Geweldig! Alles op tijd en mooi verpakt.

Geweldig!

Alles op tijd en mooi verpakt.

Slecht

Speciaal naar Maastricht gegaan omdat heuptas op voorraad zou zijn. In winkel blijkt het dus niet zo te zijn. Hij staat nu zelfs nog op de site als voorradig. Kortom voorraadindicatie op site werkt niet of winkel houdt het niet goed bij. Tja flink balen!

Ruim voldoende

De ontvangst van het pakket was op de 4e dag (laatste) zonder tussenbericht. De bestelde tas zelf is supermooi !

Goed!

Altijd goed, snelle verzending!

Makkelijk bestellen en een snelle levering

Het bestellen is vrij makkelijk De levering en de communicatie hierover zijn prima. Het geleverde artikel is precies volgens de beschrijving. Ik ben heel tevreden

Lang gewacht op bevestiging, maar keurig bezorgd en netjes verpakt.

prima service, snelle levering

Prima produkt tegen scherpe prijs. Snel gelverd, levertijd kon 4 dagen zijn maar de volgende dag al in huis. Super tevreden.

Rym Abid-Gün

Very good experience. The Amstelveen (amstlvn) store lady i beleive Shirin, was very helpful in all the steps. Onlien experience quite good as well Thanks

Kipling tas

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Levertijd was wel langer, dan ik verwacht had.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG