Geweldig klantvriendelijk

Meedenkend, oplossend, creatief, hulpvaardig enz Was een goeie ervaring!

Top geholpen door de klantenservice!

Klantenservice reageert snel en vriendelijk op mijn mail!

Leuke wink

Goed geholpen en vriendelijk.

Snelle levering. Tas van superkwaliteit. Wat je ziet is wat je krijgt. Mooie prijs. Zeker nu er korting op zat. Eerder al een tas gekocht in een andere kleur. Zeer tevreden.

Voorlopig slecht

U vraagt mijn ervaring maar ik heb na bijna 1 week nog niets ontvangen zie op de site van Postnl steeds staan bezorgmoment morgen maar dan staat er ook bij -zending wordt verwacht- wat gaat hier mis. Met groeten Carola Muskens

De tas is precies wat ik ervan had verwacht. Super dus!

Gewoon goed en netjes

Snel geleverd, voldeed aan alle eisen. Dus gewoon goed en netjes.

Geweldig, zou zo meteen weer bestellen.

Zou zo weer bestellen. Na 1 dag een gedeelte van de bestelling geleverd. Kreeg netjes een email dat de het andere gedeelte de dag erna kwam. Alles staat goed omschreven op internet. Alles is van goede kwaliteit.

Nette en snelle levering

Eerder dan verwacht binnen en keurig netjes als kado in gepakt.

Keurig geregeld

Snel geleverd keurig verpakt

Goede service tas was jammer genoeg niet op voorraad

Goed geholpen tas besteld gratis thuis bezorgd

Zou zo weer bij jullie wat bestellen.

Op vrijdag een tas gekocht, netjes alles ingevuld. En zaterdag al bezorgd. En nog korting gekregen. Prima service

ik had een geweldig tasje gekocht. Ik werd geholpen door een vriendelijke mevrouw die echt de tijd voor me nam. Helaas liet het stiksel los. Kan gebeuren. Ik ben direct met het tasje terug naar de winkel gegaan. Dezelfde mevrouw herkende me nog en twee dagen later kreeg ik via de post een nieuwe tas waar ik helemaal blij mee ben. Top service!

Kon tas niet meteen gebruiken.

ik wilde de tas meteen gebruiken alleen de beveilihing zat er nog is. Hierdoor moest ik alsnog naar de winkel toe terwijl ik juist door ziekte had gekozen voor online shopping

Ik ben heel tevreden met mijn koffer!

- relevante prettige informatie gegeven door Ingeborg - goede service - goede afhandeling - ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen

Goed!

Snel en simpel. Geen gekkigheid.

Hoge kwaliteit en snelle levering

Hoge kwaliteit spullen en snelle levering.

Tevreden over de tassen, maar volgende keer toch in de winkel kopen

Ik had twee tassen online besteld met afhaling bij een pick up point, maar het was niet me niet duidelijk dat het in 2 pakketten verstuurd zou worden. Daardoor maar 1 mee gekregen en nog een keer terug moeten gaan. De afmeting van de tas was toch kleiner dan ik dacht, n.a.v. opgave in artikel omschrijving. Tassen zijn mooi en zijn in goed staat afgeleverd, maar ik ga een volgende keer toch maar naar de winkel

heel goed service

heel goed service

Vriendelijkheid

Mooiste en vlot ontvangen

Prima!!

Top product en snelle levering.

Zeer goede ervaring.

Snelle levering, goede communicatie

Twee tassen besteld. Werden in twee leveringen geleverd. Hierover netjes per e-mail bericht gehad. Snelle levertijd (1-2 werkdagen). Netjes verpakt.

Snelle levering Goed verzorgd Mooie tas Dus een goede ervaring!

Snelle service, product was goed verpakt

Goede website, product snel geleverd en netjes verpakt.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG