Ik had mijn rugtasje de volgende dag al in huis

Super correct en mooi product

Ben blij met de mooie tas die netjes en snel geleverd is bij mij thuis

Snelle correcte levering

Keurig!!!

Netjes verpakt, vlot bezorgd en ben blij met het product

Ik ken het product. De kleur is in het echt anders dan op de foto, dat is jammer. Als webshop prima, snel geleverd in een brievenbusverpakking. Dan hoef je niet thuis te blijven.

Vriendelijk

Op de site een portemonnee besteld en in de winkel laten bezorgen. Kreeg geen bezorg bericht, bleek iets fout te zijn gegaan in de administratieve verwerking. Keurig opgelost.

Mooie tas gevonden!

Nadat ik een tas voor mijn verjaardag had gekregen waarvan het model te klein was ben ik in de winkel vriendelijk geholpen op zoek naar een andere tas. Helaas in de winkel niks gevonden maar op internet alsnog een mooi ander model kunnen kopen. Zowel in de winkel als online is de service top!

Echt uitstekend

Goed geholpen, prima service heldere en klantvriendelijke uitleg.

Snelle levering!

Ik heb mijn tas donderdagochtend bestelt, en had hem vrijdagochtend al in huis! Super service! De tas is ook helemaal naar wens!

Goede verzending en snel

Goed produkt, snelle service

Ruime keuze uit kwaliteitsprodukten. Snelle levering.

Snelle service, eerlijke prijs en mooie producenten

Heel tevreden

Mooie gadget, top service

Orbitkey 2.0 is echt een must-have! Bestellen bij Van Os is een plezier, snel geleverd en keurig ingepakt. Ook zonder inpakservice al een leuk cadeau!

Top en Geweldig

Gewoon hele goede en snelle levering

Prima afhandeling

Bestelde tas is keurig afgeleverd zonder mankementen. Maak ik wel eens anders mee

Prima.

Supersnelle levering. Geruild in de winkel voor een groter exemplaar. Prima service.

Geweldige service!

Vakkundig advies. Ik was op de fiets, zegt de verkoopster: "Mevrouw, we kunnen de koffer kosteloos bij u thuis bezorgen". Top!

Tevreden

Nadat er iets mis was gegaan met de bestelling hebben ze mij goed geholpen.

Gemakkelijk en duidelijk en volgens afspraak besteld

Nvt

De tas is zo als verwacht, prachtige stof en top afgewerkt. Ben er erg blij mee. Snelle levering ondanks de corona en goed verpakt. Mooie prijs kwaliteit verhouding, hij was mooi afgeprijsd. Ben dus zeer tevreden

Er was een verkeerd prijskaartje in een product (koffer) dat prijzig was. Dat betrof een prijsverschil van 65 euro ... Het was een internetbestelling. De koffer kon ik niet krijgen voor 35, de prijs die in de koffer zat. Wat bleek, het was van de bijbehorende beuatycase, deze mocht ik in de winkel afhalen. Mooie oplossing!

Goed en snelle service

Ik zocht een bepaalde tas, die er niet was. De medewerker zocht mee, ook geholpen door collega's. Gevonden, besteld en zeer snel in huis. Zeer vriendelijke medewerkers.

2 tassen besteld en keurig binnen de afgesproken tijd ontvangen. Nog een tip meegegeven voor het invullen van de adresgegevens, dat er een melding komt als een van de benodigde velden niet of niet correct zijn ingevuld.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG