Snelle levering lieveheersbeestjes

De bestelde lieveheersbeestjes werden binnen de gesteld tijd geleverd, en hadden de reis allemaal overleefd.

Goed voor elkaar!

Aanrader!

Goede prijs/kwaliteit + snelle levering

De producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en de levering was snel. Ik ben zeer tevreden.

Vlotte service

Snelle levering en goed product

Ik kreeg de tip om lavameel te gebruiken in de (moes)tuin. Dit heb ik besteld bij Biogroei en werd snel geleverd. Het werkt echt! De luisjes in mijn rozen zijn verdwenen en de schimmel die (elk jaar) in de Phlox zit, is er ook door weg gegaan. En de moestuin staat er mooi en sterk bij. Ik verstuif de lavameel met een poederverstuiver.

Correcte en snelle levering en effectief bestrijdingsmiddel

We bestelden al eerder bij Biogroei en zijn zeer tevreden van de correcte en snelle levering. De geleverde gaasvlieglarven zijn ook zeer effectief tegen de bestrijding van olijfwilgbladvlooien op onze haag.

Heel goede missie en visie, maar nog wat werkpunten

Vorige keer bestelde ik bij jullie al eens larven van lieveheersbeestjes, om bladluizenplaag te bestrijden. Dit ging toen prima, en werkte ook goed. Ik deed dit onlangs opnieuw, maar door de onvoorspelbaarheid van verzending en levering werd dit net geleverd op een zaterdag waarop ik op weekend was. Het pakje werd door de postbode gelegd op een plek met zwarte ondergrond, en deze dagen was het erg warm. Jammer genoeg waren alle larven dus al gestorven toen ik het pakje opende. Mogelijke tips: duidelijkheid over hoeveel dagen na bestelling het pakketje ongeveer geleverd wordt. Eventueel een sticker op de buitenkant waaruit de postbode kan afleiden dat het om gevoelige inhoud gaat dat bvb niet blootgesteld mag worden aan hoge temperaturen.

Goed geregeld

Verpakking etc. goed in orde Ook bij telefonisch contact duidelijke uitleg en klantvriendelijk . Nu maar hopen dat de beestjes hun werk doen.

geweldig product, overlast op natuurlijke / biologische wijze opgelost

we hadden last van kleine vliegjes, ze leken op fruitvliegjes maar bleven van de zoetigheid af, het bleken z.g, Rouwvliegjes te zijn. deze kunnen o.a. ontstaan door rottende wortels van planten, gekeken naar de diverse oplossingen en kwamen daarbij bij biogroei uit. Stenema | Aaltjes tegen rouwvliegjes, zou de oplossing van het probleem zijn, om dat dit middel 1 tot 2 weken inwerktijd nodig heeft hebben we tevens BIOFIXER (een biologische vliegenvanger die je in de potaarde steekt) aangeschaft die de directe overlast van de vliegjes aanpakt. we zijn nu een maand verder en alle overlast is verdwenen. het product werkt voortreffelijk, een natuurlijke aanrader.

Beste service die ik gehad heb van een webbestelling

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam bij het zoeken naar een oplossing van een probleem dat zich voorgedaan had. Echt super fijne mensen dit!

Voor de liefhebber, amateur of specialist.

Mijn ervaring begon toen ik de ultieme kruidengids van Biogroei.nl tegenkwam, die vol staat met goede, leuke en interessante informatie. Om mijn eigen tuin een goede verzorging te geven heb ik hier verschillende producten besteld waar ik zeer tevreden over ben. Ik zal hier terugkomen en raad Biogroei.nl zeker aan!

Goede service en kwaliteit

Ik koop sinds een tijdje beestjes bij biogroei tegen m'n tripsplaag en het werkt! Helaas is het een terugkerend probleem, maar ik zag dat ze sinds kort een jaarabonnement hebben op kweekzakjes dus dat wordt absoluut mijn volgende aankoop. Beter dan 4x per jaar met gif lopen klooien en nóg niet van het probleem af zijn!

Alles op tijd thuisbezorgd

Werkt niet

Werkt niet

makkelijk besteld en snel geleverd.

snelle en goed verpakte levering. dank

vlotte levering met duidelijke info

snel en degelijk geholpen

snel en degelijk geholpen

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Interessant assortiment, efficiënte service

Overzichtelijke website, ruim assortiment aan interessante (biologische, duurzame) producten en zeer snelle en efficiënte levering

top

zeer vriendelijk en een vlug antwoord

Bestelling is top afgehandeld, fijn product!

Bestelling was snel geplaatst, ben goed op de hoogte gehouden van de levering en alles was zeer netjes geleverd! Artikelen zijn goed verpakt en er zit een duidelijke beschrijving bij. Bedankt!

Prima ervaring

De website is heel toegankelijk en gemakkelijk om de producten te vinden en bestellen. Snel geleverd

Kwaliteits werkende producten voor onze mooie natuur,een zeer tevreden klant.

Idem hierboven

Snelle en correcte levering

De aaltjes tegen rouwvliegjes lijken snel hun werk te doen. De plaag in mijn urban jungle is een paar dagen na de behandeling al zo goed als weg!

Niet doeltreffend

Ik had larven besteld van lieveheersbeestjes om de bladluizen op m'n plant te bestrijden. Ik was verbaasd om enkele "zwarte stipjes" te vinden in een plastiek doosje gevuld met papiersippers. Vermits het onmogelijk was om de beestjes rechtstreeks aan te brengen op de plant heb ik de aanwijzingen gevolgd en de papiersnippers in papoeren zakjes bevestigd aan de plant. Er stond wat wind die avond, alles is uit de zakjes gevlogen..resultaat: alle snippers op ge grond en de beestjes zoek.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

info@biogroei.be

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.