100% werkt als een tierelier

Na het gebruik van dit product, nog 0,0 last gehad van die kleine rouwvliegjes!!!!!!

Helemaal top!!

Alles snel en goed verpakt geleverd! De prijzen zijn zoals ze bij anderen ook zijn, Maar de enige webshop die me - in deze tijd- binnen 2 dagen nematoden voor slakken kon leveren. Gekoeld verpakt, goede handleiding, helemaal top!

Correct

Goederen zijn zeer zorgvuldig verpakt. Producten zijn van onmiskenbare degelijke kwaliteit.

Aaltjes tegen rouwvliegen muggen

Is de eerste keer ik van die aaltjes probeer maar helaas werken die aaltjes niet ,er zitten nog altijd evenveel van die verschrikkelijke rouwmuggen op,toch veel geld voor iets die niet werkt,jammer.

Fout gestart, goed afgelopen

Voor het eerst plaatste ik een bestelling bij Biogroei. In eerste instantie liep deze bestelling mis. Ik werd echter direct en vriendelijk geholpen. Na enkele weken belden ze mij ook op om te laten weten dat ze het pakket opnieuw gingen versturen. Dit was verrassend en een aangename ervaring. Het pakje werd een tweede keer verstuurd en kwam een dag later aan. Dankjewel Biogroei voor de hulp en eerlijke service!

100 Larven van lieveheersbeestjes gekocht

Werkt niet, heb gedaan wat er in de handleiding stond maar ik heb de larven zelfs nooit zien bewegen. Ik heb via mail ook aangegeven dat ze helemaal niet leken te leven.

Super, werkt echt!

Ik heb de aaltjes tegen rouwvliegjes besteld. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Dit wel! Hoera! Ik heb een paar weken gewacht met het plaatsen van mijn review omdat ik wilde afwachten of ze ook echt weg blijven. Aanrader!

Verkeerde levering, direct opgelost

Verkeerde levering. Na melding binnen uur opgelost

Goede oplossing

De bestelling werd snel verzonden, helaas duurt het ondertussen een week voordat de bezorgdienst mijn pakje bezorgen en nog steeds niet ontvangen. Iets waar Biogroei weinig aan kunnen doen. Toch boden ze aan om nieuwe larven te versturen na contact te hebben opgenomen. ik kreeg dezelfde dag reactie en de volgende dag nieuwe larven toegestuurd gekregen. Weer een dag later ontvangen. Super dat ze nieuwe larven hebben verzonden. De larven kunnen nu aan het werk in de tuin.

Een 10 waard

Snel e. Perfect geleverd ze doen wat ze beloven.

snelle service

goed product

Snelle levering keurig verpakt

Zeker aanrader

Gewoon goed.

Onvoldoende voor het product, een goed voor de communicatie

Biogroei zelf krijgt van mij alle volle sterren. De communicatie was perfect, bedankt daarvoor. Maar voor het product geef ik een ruim onvoldoende. Ik heb 25 kaartjes van chrysopa gekocht voor bladluis. Ik heb in totaal maar 3 uitgekomen larven gezien, wie weet niet heel gek. Maar de bladluispopulatie is niet eens een klein beetje minder geworden. Het is alsof er niks gebeurd is, terwijl ik zoveel (teveel) kaartjes heb gekocht. Een dure aankoop op deze manier, niet nog eens. Ik heb 2 weken gewacht en ik ben heel voorzichtig met de kaartjes omgegaan, zodat geen eitje werd geplet. Ik ga de luizen maar met keukenpapiertjes proberen weg te halen en ga proberen te spuiten met een zelfgemaakt middeltje.

Snel, betrouwbaar en een goed kwaliteit

Paar keer bestelling van Adalia gedaan waarmee ik tevreden ben. Bestelling is snel thuis. Het inhoud goed ingepakt en in goede kwaliteit.

service en kwaliteit,

wat wil je nog meer

vlotte, correcte leveringen !

Kleine veelvraten doen hun werk

Snelle levering en de kleine veelvraten (chrysopa) doen hun werk goed! Als je veel planten hebt in huis, is dit een aanrader! Diatomeeƫnaarde houdt de mieren op afstand.

Alles is OK

alles is correct volgens plan verlopen

Snel en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt als brievenbus pakje

Product nog geprobeert, vanwege de temperatuur in de nacht

Duidelijke site, snelle levering

Kon de informatie vinden die ik zocht, bestelling netjes en snel geleverd. Top!

Snelle levering, goed verpakt met zelfs een brochure over het lieveheersbeestje.

Ben een zeer tevreden klant!

snelle correcte levering, eenvoudig te contacteren via chat.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creƫren en behouden van je eigen groen paradijs.