Altijd al nuttige insecten besteld via Biogroei. Zeer snelle verzending, proper ingepakt, gewoon Top! Bij vragen kunt u altijd online een berichtje sturen en ze helpen u direct. Ik ga hier zeker nog op bestellen!

Snelle en correcte service

Vlugge levering en vriendelijke hulp aan de telefoon. Enkel spijtig dat de verschillende benodigdheden de feromonenvallen niet afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Goed product snel geleverd

Goed.

Product juist gebruikt, afwachten wat het resultaat is.

Beste, De levering was zeer snel. Het product moest koel bewaard worden doch de levering werd gewoon in de brievenbus gepost, is er dan geen risico ivm de temperatuur tijdens het transport? Voor de vervaldatum was het even zoeken zocht deze op de kartonnen verpakking doch vond die niet. Misschien een vermelding dat deze binnenin vermeld is. De gebruiksaanwijzing op jullie site is verschillend van deze in de verpakking.

Levering was al ok, nu nog erg benieuwd naar het resultaat.

De info was helder. De levering op tijd. Nu hopen we dat de aaltjes gulzig eten en groeien en onze prachtige Japanse esdoorn verlossen van de wrede bladluizen.

Snelle correcte levering.

Heb het product een paar dagen en zie al de werking ervan zoals aangegeven, hopelijk doet het zijn verdere werking het ook.

Goed en snel

Was de derde keer dat ik bestelde en was makkelijk zoeken op de site en opvolging en levering is snel e goed.

Verzorgde levering

Verzorgde levering door biogroei maar niet tevreden over PostNL. Ondanks dat we thuis waren hebben ze niet aangebeld. Waardoor mijn aaltjes langer onderweg waren.

Bestelling netjes verzonden en goed ontvangen, product werkt uitstekend

Ik heb aaltjes besteld tegen de fruitvliegjes(varenrouwmug/rouwvlieg) die ik hier thuis in mijn plantenpotten had. Ik kwam na wat zoeken terecht bij BioGroei. Na bestelling kreeg ik een keurige mail dat de bestelling was ontvangen en binnen korte tijd dat deze ook was verzonden. Na aankomst even goed gelezen op de omschrijving van hoe je het het beste kon gebruiken en dat heb ik zo gedaan. Na een paar dagen was het gedaan met de Fruitvliegjes waarvan de larven de wortels van mijn mooie planten sloopten en de vliegjes die echt overal in kropen. Mijn dank is zeer groot. :-)

Perfect!

Ik heb spullen besteld om mijn buxusplanten te behandelen en woon in Nederland. Spullen waren binnen twee dagen binnen. Fijne website met goede uitleg!

Goede eerlijke producten voor een goede prijs.

Snelle levering van kwaliteit slakkenkragen voor een goede prijs. Heel plezierig om Biogroei ontdekt te hebben.

Stevige en van zeer goede kwaliteit bokashi emmers

Snelle levering en duidelijke info

Biogroei is altijd supersnel met verwerken van een bestelling. Prima service!

eenvoudig bestellen, eenvoudig in gebruik!

eenvoudig bestellen, eenvoudig in gebruik!

Een goede correcte levering met een goede handleiding

Eens je het product kent is het gemakkelijk te gebruiken met een heel doeltreffend resultaat

Een pedante attitude

Na correcte plaatsing van de kaartjes met sluipwespen, was er een explosieve toename van witte vlieg. Op mijn vraag om gratis nieuwe specimens te bezorgen, kwam een laconiek antwoord dat ik de kaartjes moest terugsturen (op mijn kosten, veronderstel ik) en dat ze deze dan onder de microscoop zouden leggen en mij ook eens een foto hiervan zouden sturen(ik had een foto opgestuurd met een blad dat vergeven was van witte vlieg). Als reactie hierop heb ik heel mijn procedure in extenso uit de doeken gedaan, en ja, ik had een insecticide gebruikt minder dan 14 dagen daarvoor; maar NIET op elk plantje. Dan werd ik telefonisch gecontacteerd dat het mijn eigen schuld was en dat enkel een overdosis sluipwespen nog kon helpen: dus nog eens meer dan 50 euro de deur uit. Ik ben een(gepensioneerd) arts , en deze neerbuigende houding neem ik erg kwalijk. PS: de levering kwam veel te snel( ik wilde inderdaad een pauze inlassen na het gebruik van de insecticide); ik had die pas een week later verwacht. Akkoord, het is vreemd om te klagen over een te snelle levering, maar toch...

Goede ervaring

snelle levering, prima produkt.

Prima product

Snel geleverd. Schrok even toen het water colabruin werd maar na 4 dagen was het super helder.

Matig

Afleverdatum werd niet nagekomen, daardoor ( paasweekend) pakket 4 dagen later ontvangen. Larfjes moesten wel bij maximaal 5 graden bewaard worden, lukte dus niet. Benieuwd naar de effectiviteit !

snelheid

ik heb nog weinig ervaring met jullie bedrijf, maar de eerste indruk is goed

Tevreden

Product snel ontvangen. Duidelijke uitleg bij. Zo als altijd in orde.

Top webwinkel

Snelle levering met juiste uitleg over het product

prima geregeld

goede ervaring

Zoals gehoopt

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.