Vlotte afwerking van mijn bestelling met een correct product.

Vlotte afwerking van mijn bestelling met een correct product. Het product beantwoordt aan de omschrijving en is degelijk.

Mijn eerste bestelling is in uitstekende staat toegekomen.

Zeer tevreden met mijn eerste aankoop.

Trots

Prima voorlichting erbij en keurig verpakt. Dat PTT laat afweten kunnen jullie niets aan doen.

Precies wat ik verwachtte

Precies wat ik verwachtte Zag er goed uit en een duidelijke omschrijving Hoe ik te werk moest gaan

Keurig

Correct bezorgd slakkennet, nu volgende week nog uitproberen en hopen dat de slakken wegblijven bij de plantjes. Een stuk beter dan gif. Denk dat ik het aan gaas ga bevestigen.....

Helaas veel dode larven

Ik had gaasvlieglarven en lieveheerbeestjes-larven besteld tegen bladluis. Helaas was minimaal 30% van de lieveheersbeest-larves overleden (dit terwijl ik de beestjes binnen 1 uur na ontvangst heb uitgezet). Gaasvlieglarven waren een veel grotere hoeveelheid en leken het goed te hebben overleefd. Ik had echter wel een soort koeling oid bij de verpakking verwacht en deze zat er niet bij.

Snelle levering, prima product.

Goed geregeld, duidelijke omschrijving.

Snel en correct

Snelle levering met duidelijke gebruiksinstructies .

Uitstekende klantenservice

De werking van het aangekochte product kan ik nog niet beoordelen, maar de klantservice was super.

Duidelijke web-site, snelle levering

Levering volgende dag?!?

Product zou volgende dag geleverd worden want gaat om levende wezen die niet terug gestuurd kunnen worden maar als PostNL niet levert wordt je niet verder geholpen en moet je maar wachten. Met als gevolg dat tegen dat ik het product had de kwaliteit al gedaald was en je dus niet waar ontvangt voor het betaalde geld, spijtige zaak!

De aaltjes om slakken te bestrijden werden snel geleverd. Ook het telefonisch contact dat ik had was uitstekend

snelle correcte levering aan competitieve prijs

product werkt correct geleverd

Top net! Valt zeer groot uit! Ik kan 2 bedden bedekken met 1 net!O Lijkt ook erg stevig!

Super service!

Goede kwaliteit en super service.

zeer goed

de bestelling is vlog en vlot geleverd.

Vlotte service

Vlotte service met doelgerichte antwoorden. Nog even 1 aangekocht product te evalueren.

Snel, correct en betrouwbaar!

Snelle en correcte levering en de producten doen wat ze beloven!

Zeer tevreden van kwaliteit

Mijn eerste bestelling en zeer tevreden

Resultaat goed

De aaltjes hebben hun werk gedaan, met veel geduld van mijn kant.

Grotendeels de trips aangepakt!

Last van een flinke plaag trips, na de koker te hebben besteld is dit grotendeels verholpen en zie ik de planten weer herstellen. Hopelijk werken de kweekzakjes om het helemaal te verhelpen!

Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt

De eerste keer besteld, dus ik ben benieuwd hoe de slakken zullen reageren. Ik was aangenaam verrast hoe snel het pakket werd bezorgd. Het was zorgvuldig verpakt met een koel element erbij, zodat de aaltjes goed blijven.

kan beter

vroeger verstuurden jullie enkel begin van de week, nu werden mijn beestjes op vrijdag verstuurd en geleverd op zondag, terwijl we niet thuis waren het paasweekend. Dus ja waarschijnlijk zijn ze dood aangezien ze in de warmte aan de achterdeur stonden en ook al eventjes onderweg waren. Het zou vb beter zijn dat je kan aangeven dat je het niet net voor het weekend verstuurd wil hebben.

Vlot, correct en snel.

Aangenaam verrast door de snelheid van uitvoering en levering. Doe zo voort.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.