Prima product

Snelle correcte levering, prima product

Correct geleverd .

Perfect.

Doeltreffende info, goede produkten, snelle levering: zeer tevreden!

Doeltreffende info, goede produkten, snelle levering: zeer tevreden!

Mijn ervaring is top

Ik hou van natuur en hommels

vlugge reactie en goede afhandeling

De producten kunnen gemakkelijk teruggevonden worden en besteld. De afhandeling was vlug en correct.

Precies volgens planning en afspraak

De lieveheersbeestjes zijn druk bezig onze rozenstruik vrij van luizen maken. Hopelijk blijven ze nog lange tijd bij ons wonen!

Snelle levering.

Onze score zegt alles

groot assortiment van goede kwaliteit aan correcte prijzen en met bovenal gewaardeerde vriendelijke raadgevingen bij vragen!

Beveel iedereen aan!

Snelle en correcte verzending

Snel en perfecte levering!

De geleverde aaltjes waren er in 2 dagen en werden goed verpakt èn gekoeld geleverd. Kortom perfect! Daarbij is de prijs ook heel redelijk!

Goed contact nav aankoop product

Een snelle levering

Snel en klantvriendelijk

Snelle verzending van de producten, een duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De blog met kennis en inspiratie is zeker een plus!

Snelle verzending

Vlot, snel, correct

Vlot, snel en correct!

geen probleem met transport.

geen probleem met transport.

Zeer fijne winkel

Mooi aanbod van milieuvriendelijke producten en ongelofelijk vriendelijk personeel. Aanrader!

Gisteren besteld vandaag in huis. Prima

Jammer van de grote doos voor een plat pak.

Snelle levering, goed product

Fijne producten op de website, snel geleverd en het ziet er goed uit. Even afwachten hoe mijn planten het er op doen, maar ik heb er wel vertrouwen in!

Zeer goede feedback bij vragen omtrent het product.

Snelle levering , 3 dagen .

Snelle levering, duidelijke instructies en nu kijken of het werkt. Heel tevreden!

Fantastisch, zeer klantgericht !

Alleen maar positieve geluiden van mijn kant! De nematoden werden keurig op tijd bezorgd, goed verpakt met zelfs een koelelement erbij. Nu maar hopen dat de aaltjes hun werk doen en dat de naaktslakken het loodje leggen.

Besteld en vlug bezorgd prima

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.