Alles tip top in orde.

Heel aangenaam telefonisch contact omtrent de levering en alles top verlopen.

Prima, snelle levering

Levering was sneller dan ik had had verwacht. Resultaat product moet ik nog even afwachten. Duidelijk gebruiksaanwijzing.

de eerste larven kruipen al rond

snel verzonden, goede instructie. larven doen hun werk.

Gewoon alles prima en snel geleverd.

Zie hierboven. Over de effectiviteit van het product, kan ik pas over enkele weken oordelen.

snelle levering prima voer

tot dus ver alles naar tevredenheid gegaan.

Goed bezorgd

Zeer duidelijke website. Gemakkelijk om te bestellen en volgens aangegeven termijn geleverd. Bestelling is degelijk verpakt. Instructieboekje zit er ook bij, waardoor je alles zeker op de juiste manier gebruikt. Product is perfect zoals omschreven. Zeker niet twijfelen dus!

alles was prima

volgende keer weer

Super service en producten

De informatie op de website is goed en duidelijk, het bestel process werkt goed en de levering ging uitstekend. Kan in zijn geheel niets opmerken dan goede service

Binnen twee dagen in huis

Voor het eerst iets besteld en al binnen twee dagen in snelle levering en goed verpakt

Goede producten en snelle levering

Producten zijn prima. Prima assortiment.

Goed product & Snel geleverd

Goed product & Snel geleverd Boomband en anti mieren aaltjes

Prima Advies

Altijd vertrouwd, vriendelijk en snel. Maar de vervoerder UPS stuurt wel veel emails Verwarrend

Snelle service, goede producten!

Snelle levering !

Zeer snelle levering

Snelle verzending en gemakkelijk betalen achteraf, Bij de producten zat een dikke folder over de werking en gebruik dus helemaal top!

Perfecte service :)

mijn vraag per mail werd binnen de 24 uur beantwoord... daarnaast kreeg ik nog een hulplijn die op een duidelijke wijze al de gevraagde info gaf die ik nodig had, het was mijn eerste bestelling bij BioGroei... maar zeker niet mijn laatste :) vriendelijke groeten, Luc.

duidelijke uitleg en snelle levering

De website geeft alle nodige informatie.

Snelle service en hele goede spullen

vlotte bedeining

zeer goed

prefect

3e jaar hommels besteld. wordt goed begeleid en op tijd gebeld inzake aflevering. Men besteedt erg veel zorg aan he transport en je kunt op de doos checken of de hommels ondersteboven gelegen hebben. Binnen 24 uur na afleveren vorst en sneeuw: het bedrijf was telefonisch adequaat bereikbaar en gaf zeer toepasselijk advies niet verplaatsen maar wel isoleren. Er werd zelfs gevraagd om dan inderdaad toch wel het vlieggat niet af te dichten . haha

Snelle levering, netjes verpakt.

Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden en werd het product al snel geleverd. Netjes verpakt. Zeer tevreden.

Prima product en werkt super!

Het werkt prima en wordt tijdig bezorgd.

Super vlotte en efficiënte service

Super vlotte en efficiënte service

Prima verzorgd

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.