super snel binnen en werkt uitstekend

na een dag al minder rouwvliegjes!

Goed.

Perfecte verpakt en op gestuurd, super.

nog even afwachten

we hebben het al eens een keer eerder geprobeerd maar waarschijnlijk [hopen we] te weinig gebruikt want de rouwvliegjes zijn weer in grote getale teruggekomen. nu meer gebruikt en hopen maar dat ze wegblijven want ze zijn vreselijk hardnekig

Steeds snelle levering. Duidelijk product. Ieder jaar bestellen we feromonen om de pruimenmot te bestrijden met goed resultaat.

Nadat bij bol.com de status al enkele dagen "bezorgd" was heb ik mijn pakje pas ontvangen. Waardoor ik ongerust was dat er iets mis zou gegaan zijn.. Voor de rest dik in orde!

Goed product, snel bezorgd

Ik heb producten tegen insecten in kamerplanten gekocht bij Biogroei. Deze werken goed, en werden snel bezorgd.

Super snel geleverd!!

Donderdag mijn bestelling geplaatst en zaterdag geleverd. Dus supersnel. Beoordeling van het produkt kan ik nog niet geven, heb er mijn aardbeiplantjes nog maar juist mee bestoven.

Gebruiksaanwijzing was niet helemaal helder. Liet wat ruimte voor twijfel. Denk dat ik product goed heb toegepast, maar niet 100%ie

Zeer snel geleverd!

Afhankelijk van de buitentemperatuur gebeurt de levering in een koelbox. We hebben in oktober een eerste bestelling geplaatst, nu de tweede. We kijken uit naar de resultaten!

Snelle bezorging! Prijs is erg hoog! Daar kun je nogal wat kilo,s pruimen voor kopen.

Ik werd fantastisch geholpen

schitterende ervaring

Zeer snel bezorgd

Veel webshops doen tegenwoordig voorkomen alsof het vandaag besteld, morgen bezorgd is, maar steeds minder maken dat waar. Biogroei wel! Ik was echt blij verrast dat we onze bestelling zo snel binnenkregen, voor tuin artikelen is dat ook belangrijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding ook!

Heel tevreden.

Zeer snelle levering, geen onnodig verpakkingsmateriaal en producten voldoen ruim aan verwachting.

Snel en kwaliteit

Net als vorig jaar weer snel geleverd

Snelle levering, over het resultaat kan ik nog geen oordeel geven

Perfecte anti slakkenringen

Zeer stevig

Snelle levering van het juiste product.

Snelle levering van de juiste producten.

Topkwaliteit

Betrouwbaar en goede kwaliteit, kortom een aanrader.

Snelle levering. Prachtig product voor de vijver

weinig levende larven

Van de 50 larven waren er maar een stuk of 8 die nog levend waren.

goed product, snelle levering

Goed product. Ik werd zelfs nog gebeld over de afleverdag. Enige puntje voor verbetering is de aflevering zelf maar dat lag aan de DHL chauffeur. Hij was niet bereid even 30 meter een pad op te rijden.

We zijn er blij mee

Bedrijf levert snel de afgesproken producten. Of het goed werkt weet ik echter pas in de zomer. Ik heb aaltjes gekocht om biologisch de slakken te bestrijden.

Snelle levering en voor een mooie prijs

Heel snel ontvangen

Ruim aanbod met duidelijke omschrijving en toepassing

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.