Snelle levering en heldere website

Het is nog te vroeg om een perfecte score te geven, aangezien we nog niet weten of het product werkt. Maar de website geeft zeer duidelijke informatie.

Zeer snelle goede bezorging. Communicatie zeer goed! Ik had na bestellen, vergeten een product aan mijn bestelling toe te voegen en werd zeer snel en correct, na contact te hebben opgenomen, geregeld. Een heel prettig bedrijf, met mooie producten, waar we zeer zeker weer gaan bestellen!

Super, klantgericht

Vorig jaar was de verzending van de gekochte hommels niet goed gegaan, het duurde 2 weken voordat ze er waren, overigens niet de schuld van Biogroei. Dit jaar hebben ze daarom een nieuwe verzender gekozen met extra maatregelen om de zorgvuldige verzending te garanderen. Super. Verder ook snelle service. Zondag besteld, maandag werd er gebeld om een tijdstip voor levering af te stemmen en donderdag vlogen de hommels door mijn tuin. Super!

Direct de volgende dag in huis!

Ik vond spint op één van mijn planten. Direct roofmijten besteld via Biogroei. Deze kwamen de volgende dag al binnen, zodat ik gelijk mijn plant kon behandelen. Echt super service!

Super snelle levering

Makkelijk en snel besteld. Ik weet nog niet of het werkt daar is het te vroeg voor.

Zeer correcte prijs, snelle levering, goed verpakt, duidelijk omschreven instructies voor toepassingen (vaak via video) TOP!

Fijn, gemakkelijk en snel

Fijne website met veel uitleg en aanwijzingen. Webshop is fijn en levering is snel. En alles biologisch!

Goede producten, goede prijs, vlotte levering

Tevreden

Snelle en correcte levering

Of de producten werken, dat kan ik natuurlijk nog niet zeggen.

Goede producten, snel en verzorgd geleverd

uitstekende website en efficiënte dienstverlening

overzichtelijke website efficiënte en snelle dienstverlening

Prima. De buxusmot feromooncapsules werden snel geleverd.

Prima kwaliteit

Snelle en correcte levering en goede kwaliteit

Ok

Vlotte aankoop snelle bezorging Strooikoker minder interessant voor mij omdat ik 5000 mijten nodig heb voor 1 bijenkast behandeling. Pakketje van 5000 mijten zou handig zijn

Heel snelle levering en veel keuze!

Prima site

Snel en goed

Snelle reactie (levering)

Betrouwbare leverancier

Snelle en correcte levering, ik kon bijna meteen aan de slag.

Tevreden

Prima verpakt. Snel geleverd

prima geregeld

Snel ontvangen, moest op de site wel even zoeken om mijn producten te vinden.

Zeer goed ervaringen

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering. Kwaliteits product!!! Sympathiek bedrijf

Snel en professioneel!

correcte en snelle levering.

De levering was sneller dan verwacht.

Rouwvliegjes weg!

Mijn planten zaten met een serieuze rouwvliegjesplaag. Met de tips v kaneel, zand en langs onder water geven kreeg ik ze niet weg. Ik ben geen fan van chemische brol, dus heb ik het via deze ma ier geprobeerd. 1 behandeling voor al mijn planten gedaan en probleem is opgelost! Top!

Super snelle levering, makkelijk in het gebruik

Aaltjes werden de volgende dag al geleverd en waren dmv de spuit makkelijk toe te passen. Ik had het wel fijn gevonden als de werking van de spuit ergens stond uitgelegd bij de gebruiksaanwijzing.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.