Kwalitatieve producten en vlotte levering!

Kwalitatieve producten en vlotte levering!

Alles meer dan naar wens en supersnel!

Snelle levering!

Snelle levering!

Duidelijke website. Snelle verzending. Prima ervaring.

supersnel bezorgd, mooie kwaliteit, lage prijs

supersnel bezorgd, mooie kwaliteit, lage prijs

Vriendelijk en snelle levering

Voor het bestellen van de hommelkast had ik vooraf een vriendelijk en kundig contact. Snel geleverd en goed verpakt. De hommels doen nu hun werk op mijn moestuin. Heel leuk om te zien.

Prima wormenmest

De wormenmest is goed luchtig en bevat niet veel water, dus is makkelijk te verwerken.

Na twee weken waren alle rouwvliegjes verdwenen.

Product bevat duidelijke instructies. Na deze te volgen voor iets langer dan twee weken waren alle rouwvliegjes verdwenen. Een aanrader om van rouwvliegjes af te komen!

Op tijd geleverd. Prima kwaliteit van het product. Goede service.

Goede service bij vragen, goed advies, snelle levering

Ze doen wat ze beloven. Ik ben erg tevreden over Biogroei.

correcte firma

alles verloopt zoals afgesproken

Perfect, correct en zeer vriendelijk

Prima service, snelle verzending, prettig contact, goede prijs

We hebben aaltjes besteld, maar de bodemtemperatuur was toch nog te laag. In overleg met Biogroei hebben we de levering uitgesteld tot het moment dat de temperatuur wat hoger was. Dit was helemaal geen probleem.

snelle topservice

Bestellen ging vlot en werd snel geleverd. Blij dat er deze webshop bestaat om milieuvriendelijk te tuinieren.

Over de werking kan ik pas iets zeggen als ik geen slakkenschade meer ondervind.

Vlugge levering

Super service zoals altijd en goed advies

Verzorgde en zeer snelle levering. Prijs lijkt me aan de lage kant, vergeleken met andere winkelketen.

Prima producten en service

Snel geleverd en goed product en goede communicatie

Mijn bestelling werd de volgende dag dl bezorgd

Ze hebben me een mooi product verkocht, snelle levering

Prima, vlotte afhandeling van de bestelling

Ik heb wel een tip: verpakking was overdadig, gebruik minder karton

Super tevreden!

Snelle levering en prima producten tegen bloedluizen!

Goede snelle bezorging!

Vlotte levering

Vlotte levering en redelijke verzendkosten

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.