Goede levering

Goede spullen en snel geleverd

aantrekkelijke communicatie in woord en daad

juiste en correcte omschrijving van de methodiek die er toe moet leiden dat ongewenste insecten worden gedecimeerd.

hele goede produkten voor de bewuste ecoltuinierder

hele goede produkten aan schappelijke prijzen. fantastisch dat er een tuinwinkel bestaat die speciaal voor ecologisch moestuinieren kwaliteitsvolle produkten aanbiedt. mijn vaste stek om materiaal te bestellen. dit soort winkels ondersteun ik van harte. dank!

Correct en snelle levering

Super service en tijdige, correcte en complete levering

Super service en tijdige, correcte en complete levering

snelle levering en goede geleverde kwaliteit

over de levering dan.

De werkzaamheid van het product laat op zich wachten, maar dat is de aard van de beestjes

Positief, ook het telefonisch contact vorig jaar ivm koude voorjaar.

Zie boven

Super behulpzaam!

Zeer professionele begeleiding en ook heel vriendelijk ! Allemaal natuurlijk producten om de Natuur een handje toe te steken! Ik kan het iedereen aanraden! Catherine.

Gewoon top!

Communicatie en levering gewoon goed.

Snel en goed verpakt, product met duidelijke aanwijzing

snel besteld snel en netjes geleverd

de livehersbeestjes voor het eerst besteld en uitgezet deze waren netjes verpakt

Goede informatie en snelle levering. Prima winkel.

Livré rapidement

Reçu très rapidement. Seule question, ne devriez-vous pas ne pas envoyer le vendredi afin que cela ne reste pas dans l’entrepôt du livreur durant le week-end

Ik word zorgvuldig op de hoogte gehouden van de bestelling

De levering kwam wat later en daar werd ik prima van op de hoogte gehouden.

NoSlug en nematodenspuit besteld en prima op de hoogte gehouden van het leveringsmoment! Het resultaat (verminderen slakken) kan ik nog niet beoordelen wegens gisteren toegepast. De nematodenspuit heeft voor mij geen toegevoegde waarde gehad omdat ik kleinere verspreid liggende stukken moest behandelen. Voor een groter stuk is de spuit praktischer lijkt mij. Mijn totaal ervaring met Biogroei is positief geweest en heb vooral de attente persoonlijke informatie in het bestelproces gewaardeerd!

Vaste klanr

Ik gebruik al een aantal jaar de aaltjes tegen slakken in de tuin en ook de aaltjes tegen rouwvliegjes. Dus, het werkt.

perfecte levering

goede uitleg om het product te gebruiken!

Levering was top, en da's handig als je met een beestjesplaag zit. Toppie!

Geweldig product

De woelvork werkt perfect

Geen probleem kunnen bedenken.

Rapide

Reçu en 1 journée. Bravo

Bestelling s' middags gedaan volgende dag al geleverd lekker snel dus

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.