prima bestelling & vlotte bezorging

ben al vaker klant van Biogroei en koop Bokashi starter. Altijd ongecompliceerde bestelling en bezorging. Zoals verwacht.

Goed product, slechte service van PostNL

Goed product; Service van PostNL is slecht. ze zijn niet aan de deur geweest, maar hebben het pakje rechtstreeks bij een afhaalpunt gedropt. Daar heeft het meer dan 24 uur in een warme ruimte gelegen terwijl het product op koude temperatuur bewaard zou moeten worden.

Snelle levering en duidelijke instructies

Ben fan!

Goede producten, milieuvriendelijke verpakking, snelle levering, efficiënte hulplijn.

Snel en zorgvuldig

Gekregen wat ik had besteld binnen 24 uur

Perfecte service!

Gewoon correcte service!

Ik kreeg roofmijten tegen eitjes/larven rouwvaren-mugjes (ook van trips, maar die heb ik gelukkig niet), binnen een paar dagen merk je het verschil in huis al qua hoeveelheid rondvliegende beestjes. Dat de mijten hongerig waren, bleek al doordat ze al gelijk uit hun koker kwamen wandelen bij binnenkomst. Even contact opgenomen met klantenservice of ik ze gelijk kon uitzetten, aangezien het advies is om ze in de avond los te laten, maar als ze zo uit de verpakking kwamen, waren ze blijkbaar hongerig en mochten ze direct losgelaten worden. En dat is te merken, want daar waar mensen eerst zouden denken dat ze "ze zagen vliegen" in huis, is het na een paar dagen dus al zo verbetert, dat je er nog slechts sporadisch eentje ziet vliegen. Oja, dat ze nog wel rondvliegen is dus logisch, want de mijten eten geen volwassen vliegjes, dus die moeten op een gele sticker of muggenstekker gaan zitten of gewoon sterven.

erg snelle levering

Ik bestelde chrysop rond 3 uur in de middag, die avond is het verstuurd en de volgende dag aangekomen (brievenbus). Super snel dus! Hopelijk gaan de beestjes hun werk goed doen.

Product was snel geleverd

Het bestelde juiste product is onbeschadigd geleverd

Snelle service en kwaliteitsproducten

Ben heel blij met biogroei. Snelle levering, goeie producten en goed advies. Het werkt ook altijd als een tierelier.

Snel geleverd en producten werken precies zoals beschreven.

Rouwvliegjesplaag was met roofmijten en aaltjes binnen enkele dagen onder controle.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel, netjes en effectief

Snel, netjes en effectief. Iedereen aan te raden

Snel geleverd en werkt super goed

Woelvork met verkruimelaar is een aanwinst en werkt sneller dan spitten.

zeer klantvriendelijk

Heel snel en klantvriendelijk met de nodige uitleg

Ongenoegen

Dat ik niet cash kan betalen als ik mijn spullen afhaal, vind ik niet kunnen. Hierdoor zorg je ervoor dat onze maatschappij stuk gaat. De dag dat de banken hun deuren sluiten, heb je als burger geen enkele zeggingschap meer over je kapitaal. Dit hebben we reeds gezien in landen zoals Griekenland. En dit komt er hier ook aan. Een tweede reden is: big brother is watching us. Dat is sowieso al aan de orde. Moet ons alles afgenomen worden?

correct en snel

correct en snel

Makkelijke site

Ik kon wat ik nodig had snel vinden en had het binnen 2 dagen thuis. Ook keurig verpakt.

Ben tevreden top service

Ven begin tot eind, goed

Prijs, kwaliteit en levertijd helemaal goed

Perfecte service

Vlotte levering van het product in perfecte staat

Top oplossing voor rouwvliegjes

Aaltjes gekocht tegen rouwvliegjes. Stoppen ze tegenwoordig standaard eitjes in de potgrond? De vorige keren was ik na het verpotten van mijn planten snel van de vliegjes af. Ik verwacht dat dat nu weer goed gaat. Snelle levering door de brievenbus.

Snel en volgens beschrijving met een extra

Top, correct en snel

Tussen bestellen en leveren 1 dag.

Alles perfect in orde, en ook snel geregeld, top

Alles perfect in orde en snel geleverd, top

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.