De lieveheersbeestjes zaten goed verpakt en ik heb ze direct na ontvangst uitgezet. Mooi dat ik hiermee ook direct een bijdrage kan leveren tegen de uitsterving.

Perfect spul

ik heb Stenema voor aaltjes tegen rouwvliegjes, gebruiksaanwijzing gevolgd en het werk prima.

Degelijke uitleg, duidelijke webshop, correct leveren en niet te duur.

Mijn vaste leverancier voor plaaginsectenbestrijding.

Geen snelle levering vanwege de transporteur.

Geen snelle levering vanwege de transporteur (PostNl) doch opgevangen door een correcte opvolging v/h probleem door Biogroei zelf.

Duidelijke site. Eenvoudig te bestellen. Levering is keurig verpakt en snel. En voor zover ik dat kan beoordelen van goede kwaliteit. Aanrader wat mij betreft.

vlotte bezorging

Met de bladluis heb ik niet het idee dat er veel larven aan het werk zijn geweest, ze zitten er nog talrijk. Het lavameel is prima te verwerken, zeker met de lavameelverstuiver

Zeer behulpzaam,goede raad en snel antwoord!

Spint op mijn olijfbomen. Probleem omschreven en de juiste behandeling aanbevolen gekregen. Net de bioboxen uitgehangen,hopelijk met resultaat!

Eindelijk van de irritante vliegjes in de woonkamer af

Ik heb lang last gehad van kleine vliegjes in de woonkamer. Nu zijn ze gelukkig weg.

correctie en snelle bediening

onmiddellijk hulp bij aanvraag en begeleiding tot aan het punt van zelfstandigheid. proficiat aan de medewerkers. uitstekende service.

Goed ontvangen met duidelijke instructies

Goed verpakt, goede instructies

Great customer service. Super quick delivery. Cheapest price. I am very happy!

Supervlotte service

Nog nooit werden wij ontgoocheld door Biogroep. Steeds een vlotte service. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd aan huis. Heb je specifieke vragen? Ze zullen met plezier antwoorden op jullie vragen. En dat zijn steeds erg volledige en nuttige antwoorden! Top dus!

Werkt gelijk

Ik heb geen last meer van vliegjes.

Snel geleverd, goed product

Lieveheersbeestjes zijn inderdaad heel slecht voor luizen

Weinig voor je geld

Helaas vond ik het niet de moeite voor de bladluizen op mijn boompje. De lieveheersbeestjes zijn erg duur en bij het openen van het doosje vliegen er een hoop gelijk weg. Eigenlijk weggegooid geld.

Snelle verzending, goede uitleg .

Vriendelijk en met kennis van zaken

Bij vragen zijn ze steeds bereid om een gepast antwoord te geven.

goede producten

Tot nu goede ervaringen met feromonenval (bloedluis) in kippenhok

prima ervaring

Ik kocht een lavameelverstuivertje. Dat was goedkoper dan op andere plaatsen. Het artikel was wel kleiner dan verwacht; het heeft iets van speelgoed. Maar dat heeft natuurlijk niets met Biogroei.be zelf te maken. Er was constant een op de hoogte houden van de status van de bestelling.Ook zeer goed. De levering gebeurde zeer snel en het artikel was prima verpakt.Ik miste misschien wel een beetje een gebruiksaanwijzing; al vind je die op de website zelf, bij de beschrijving van het artikel. Al bij al een prima aankoopervaring!

Ik ben fan

Informatieve website en duidelijke uitleg bij de producten. Een startup van eigen streek. Geniet volledig mijn steun.

Lieve heers beestje larve

Ik kreeg ze snel binnen en heb ze snel in de bomen gedaan en doen ze snel hun werk heb al lieve heersbeestjes opbezoek en hebben zelfs al eitjes gelegd dus hopelijk snel van de luizen af . Ik had vorig jaar ook deze ingezet en idd werkte snel helaas had de webshop deze niet meer en ben nu bij u aangeland omdat u deze nog had

Bestelling verliep zeer vlot

Vlotte behandeling en snelle levering

Top geregeld! Werkt goed en effectief.

Super spul, geen troep maar puur natuur.

Makkelijk te gebruiken

Het werkt

1 plant was heeel erg besmet, en moest ik apart zetten. Veel aarde uit de pot opgezogen, nieuwe aarde erbij en de aaltjes. Ook nog wat rouwvliegstickers gebruikt in het begin maar na 9 dagen staat de plant weer in de kamer. Alle planten zijn weer schoon. Ik dacht ik kom nooit meer van die vliegjes af.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.