probleemloos

Gemakkelijk gevonden op de site wat ik zocht. zeer goede prijs kwaliteit . duidelijke uitleg snelle levering . en een extra papier toegevoegd voor het juist gebruikt van het product

Zeer snelle levering goede prijs kwalitei

Snel en goed

Snelle bezorging.

Ik heb aaltjes besteld voor de bestrijding van rouwvliegjes. Andere dag werd de bestelling al bezorgd. Omdat er een andere naam op de verpakking stond, heb ik gelijk een mail gestuurd met de vraag of dit het juiste product was, wat ik besteld had. Kreeg vrij snel een antwoord. Goed geholpen. De volgende keer zal ik het zeker weer bestellen.

niet echt het gewenste resultaat

Ik gebruikte de roofmijten bij een bloedluis uitbraak in mijn kippenhok waar een broedse kip aan het leggen is. (10.000 mijten voor een klein hok) Ik zag de eerste dagen wel dat de bloedluizen hun schuilplaats uitgedreven werden en aangevallen werden door de roofmijten, maar vandaag (10 dagen verder) zag ik toch alweer dat het legnest zelf krioelde van de bloedluizen. Mijn broedse kip zelf ziet ook af. Het helpt dus wel, maar voor mij helaas onvoldoende om dit echt onder controle te krijgen.

Snelle levering goede info

Goede en juiste informatie over product en snel en goed verpakt geleverd

super goed

supergoed en heel vlug en goed geleverd.

Niks op aan te merken!

Goed verpakt en verzorgd afgeleverd.

Omdat ik niet echt goed wist wat ik moest kiezen heb ik hen 1st gemaild ik kreeg daarop snel antwoord met een uitgebreid advies. Daarna de aanbevolen produkten besteld en op mijn planten gedaan na weken van kleefstrips en in de avond irritante vliegjes in huis als de tv aanging. Nu niets meer! Een echt aan te raden bedrijf op gebied van van service, het leveren en ontvangen maar ook het product zelf! Het geeft geen irritante geur af en is heel doel treffend.

Snel contact en goede hulp

Snel contact, goed advies en snelle verzending. Instructies zijn duidelijk en het resultaat is dik in orde!

Geleverde materialen voldoen aan verwachting. Correcte afhandeling.

Goede informatie, jaren ervaring en producten die onze planeet respecteren!

Een zeer informatieve en goede webshop. Een bedrijf dat aanspreekbaar is en zijn ervaringen graag deelt. Producten met respect voor de planeet.

Heel klantvriendelijk!! De post levert mijn pakketje niet, maar zij lossen alles direct op op een ZEER klantvriendelijke wijze.

Snel en efficiënt

Ik had roof wantsen besteld voor tegen de trips, en die zijn nou weg.

Snel en zelfs met koeling geleverd.

Goeie service en product!

Prima ervaring

Resultaat moet ik nog afwachten maar ben er gerust in

correcte verzending

Vlotte en correcte verzending en z eer zorgvuldig verpakt. Met dank!

Besteld en snel geleverd

Super geregeld

Uit ervaring met dit bedrijf kan ik alleen maar lovend spreken, problemen worden direct serieus genomen en opgelost. Daarbij kun je op de kwaliteit bouwen die er wordt beloofd en is het bedrijf altijd bezig met het verbeteren van zowel het product als ook met de service. Groeten en veel succes!

Snelle levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Supersnelle service

Zeer actieve en effectieve bestrijding van ongedierte op kamerplanten. Ook preventief te gebruiken. Aanrader!

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Snel en goed verpakt

Snel geleverd en mijn kippen zijn weer blij

Eindelijk een product dat ECHT werkt

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.