Vriendelijke én goede communicatie.

Zeer goede ervaring!

Correcte en zeer snelle levering

Juiste omschrijving op hun website. Dezelfde dag nog verzonden. en sneller geleverd dan voorzien.

snelle levering aan een eerlijke prijs voor een degelijk product

product voldoet aan mijn verwachting

Goede spullen, snelle service

Voor de tweede keer gaasvlieglarven besteld om de wolluizen in mijn beukenhaag te bestrijden. Vorig jaar heeft dat de haag op het nippertje gered, dit jaar lijkt beter te gaan. Dank je wel Biogroei.

kwalitatief was het product dat ik ontving niet bruikbaar

Helaas zaten er in het doosje waar 100 larves stond aangekruisd maar max 20 larven die nog enig teken van leven gaven. Ik heb ze uitgezet en heb er eigenlijk nooit een enkel aan het werk gezien. Bijna allen zijn ze niet uit de zakje gekropen waar ik ze in verdeeld had. Dit kan natuurlijk toevallig zijn maar dat heb ik niet kunnen ervaren want heb 2 weken na mijn bericht per mail aan de klantendienst waaraan ik gevraagd had of ik het nog eens mocht proberen met een nieuw doosje larven, geen antwoord gekregen Gelukkig zijn er ondertussen best veel volwassen lieveheersbeestjes in onze beukhaag te vinden. Ik heb er stuk of 5 gevangen en na 2 dagen was er geen bladluis meer te bespeuren. Ze vlogen wel af en toe weg naar de lichtkoepel maar daar konden we ze weer recuperen en terugplaatsen op de plant.

Werkt redelijk goed

'k heb extreem veel last van mieren in het gazon en in de serre. 'k had een pakket voor 250 m² besteld. Ik zie een duidelijke verbetering, maar helemaal weg zijn de mieren nog niet. Het is in de zanderige Kempische grond dan ook niet eenvoudig de bodem 2 weken lang vochtig te houden. Daarom had ik het pakket verdeeld in 5 en heb ik wekelijks opnieuw behandeld. En daartussen zo veel mogelijk vochtig houden.

Correcte, vlotte levering. Degelijk product.

Correcte, vlotte levering. Degelijk product. Interessante nieuwsbrief.

Geenproblemen en goed.

Snelle levering, goed verpakt. Nu kijken of mijn tuin nog mooier wordt met de Effectieve Micro-organismen, en de Wormenmest.

Heel erg tevreden

Alles naar wens. We zijn heel tevreden.

ik moet nog afwachten wat het resultaat zal zijn.

Ik moet nog afwachten wat het resultaat zal zijn. Ik vond die kleine witte papiertjtes niet handig, vallen op de grond.

goede prijs-kwaliteit, prima service

Ik kocht dit jaar opnieuw feromonen en een val bij Biogroei omdat ik erg tevreden ben van de kwaliteit van de producten en ze scherpe prijzen hebben ten opzichte van de concurrentie. Het is een lokaal bedrijf dus je weet waar je producten vandaan komen. De bestelling werd stipt verzonden zoals beloofd op de website. Helaas waren er problemen bij Post.NL maar de klantendienst was zeer behulpzaam en reageerde snel op mijn mails.

Parfait

J ai commandé 2 fois 20 litres de microferm .. et franchement ma commande a été réalisée vers 16 h et le lendemain post NL est passé me déposer mon achat vers 15h 30 .. je viens de mettre ce produit naturel et j attends de voir l effet sur mes tomates .. merci à vous pour la rapidité aussi bien dans la préparation que dans l envoi tout à été parfait

Veel info om tot goede keuze te komen. Snelle levering.

Zeer snelle levering en bovendien zeer behulpzaam bij het telefonisch kontakt.

De meeste larven waren dood

Deze keer was ik niet zo tevreden met de larven. De meesten waren dood en de levende waren niet actief. Jammer, verleden jaar was ik wel tevreden.

Geweldige ervaring en service

50 Larve van de lieveheersbeestjes besteld. Geweldig mooie ervaring. Wat ik te laat in de gaten had is dat er aardig wat mieren waren. Heb 10 lieveheersbeestjes geteld. Misschien zijn er nog wat meer.

Snelle levering en gezonde hongerige lieveheersbeestjes. Die veel luizen eten.

Snelle levering, direct toegepast!

Snelle levering en direct toegepast ! Nu maar hopen dat de rouwvliegjes over een paar dagen verdwenen zijn. We gaan het zien. Heb er vertrouwen in.

Topservice, topkwaliteit

Prima ervaring, snelle levering

Tevreden

Snelle levering en goede communicatie erover. Product is van goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en snelle levering

Werkt uitstekend

Lieveheersbeestjeszorgen elk jaar weer dat de luizen geen kans krijgen

Zeer tevreden over jullie produkten!

Al ben ik niet tevreden over de leverancier post.nl. al voor de 2e keer werd mijn paketje zomaar voor de deur gedropt met larfjes van lieveheersbeestjes die dan in volle zon stonden als ik thuis kwam . Ze bellen aan en wachten zelfs niet tot je open doet. De 2ex was ik wel thuis en heb dus gezien hoe ze te werk gaan. Misschien toch andere leverancier kiezen?

Snelle correcte levering

Goede prijs voor product

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.