Zonde van het geld

In eerste instantie dacht ik dat het hielp. Maar na enkele weken kwamen de rode bosmieren in alle hevigheid terug Veel geld aan uitgegeven (100 euro) zonde van het geld. Instructies goed opgevolgd, resultaat nul

Niet afdoende

Na de behandeling zien we nog steeds rouwvliegen.

Zeer snelle levering en degelijke, gekoelde verpakking

Ik had nematoden besteld en heb deze zeer snel en met koelelement in de verpakking ontvangen. Prima product en service! Volgend seizoen zal ik zeker een onderhoudsdosis aaltjes bestellen.

Geen enkele opmerking, alles ok

Alles ok

Heel snel geleverd. Helemaal tevreden

Happy chicken en het baasje ook!

Éen aanrader, die roofmijten leveren uitstekend werk. Na een korte periode is het kippenhok bloedluisvrij.

Donderdag besteld en zaterdag geleverd.

Zeer snelle en correcte levering.

Vandaag besteld en zo goed als de volgende dag geleverd.

Zeer snelle levering

Mijn bestelling bij Biogroei werd onmiddellijk behandeld. Daags nadien ontving ik reeds mijn bestelling.

Prima service, snelle levering

Bestelling was precies zoals op de foto/omschrijving. Snelle levering

Prima service, goede producten

Wij kennen “Bio-groei” al van vroeger. In het verleden hebben we al nematoden besteld. Altijd goede service, en goede producten.

Beestjes blijven niet leven tot de houdbaarheidsdatum

Ik had er extra veel gekocht om twee keer te kunnen behandelen. Correct bewaard zoals beschreven in het boekje. 2 dagen voor de houdbaarheidsdatum was overschreden waren alle beestjes al dood.

Professioneel advies via mail gehad alvorens een aankoop te doen. Correcte en snelle levering. Hier ga ik nog kopen.

Info over het besteld product

Ik werd telefonisch verwittigd dat ik beter een andere verpakking moest nemen die voordeliger was

Stik van de bladluis en weet uit ervaring dat de larven van het lieveheersbeestje super werken. Het weer is na ontvangst niet echt beter geworden, hoop dat de larfjes het overleven. Kon ze wel bewaren in de koelkast, maar de weersverwachting werd er niet beter op. Vandaar direct uitgezet. Larven waren zeer levendig. Enige opmerking: maak het plastic doosje met de larven niet binnen open, maar op de plek waar je ze wilt hebben.

Snelle levering van de producten

Snelle levering volgens de aangegeven tijden op de sites. De producten lijken mij in orde.

Goede levering en de hommels doen hun werk zeer super en komen zoals gemeld steeds binnen s’avonds. Super tevreden over de goede service. Zeker volgend jaar terug een nieuwe bestelling.

Biologisch van spint in olifantsoor verlost

Ik heb een hele mooie grote (dure) olifantsoor-plant gekocht. Daar kwam steeds spint in en de plant ging steeds slechter staan. Door de mijten van Biogroei is de spint nu blijvend weg. De planten zijn zeer duur en de mijten zijn ook niet super goedkoop, maar spuiten kan niet op zulke grote planten binnenshuis. Ik ben zeer tevreden van de service en producten van Biogroei.

Snelle levering en efficiënte behandeling

Fijne website, duidelijke uitleg. Levering was correct en snel als ook de verpakking was goed verzorgd. Zéér professioneel, aanrader!

perfect

excellente service en ecologische soluties dus perfect

Snelle levering, goede service

Behandeling efficiënt en service is zeker een aanrader!

Efficiënte behandeling, voor de 2de maal gebruikt en resultaat is zichtbaar. Goede levering en service!

Heel goed en met zorg verpakt en snelle levering

Heb al eens eerder aaltjes besteld bij een ander bedrijf maar het kwam alleen in een plastic zakje in een kartonnen doosje. Was zeer verbaasd hoe het nu verpakt was..in een piepschuim verpakking met koeler , dus met veel zorg..Heb de aaltjes meteen ingezet en nu een paar dagen verder zijn er geen kale gele plekken meer bijgekomen. Ben zeer tevreden

Service meer als top voor mij een 11/10

Super snelle levering en 1 artikel niet mee, een mail gestuurd en dezelfde dag reeds verzonden. Ik blijf een klant zeker weten

Zeer snelle levering, goede prijs en gekoeld transport: professioneel!

Aaltjes tegen engerlingen besteld op maandag en de dag erna al in huis. Gekoeld dmv een koelblok in een extra geïsoleerde verpaHet gebruik van de nematodenspuit is een absolut4e aanrader: met een gieter kun je nooit fijnmazig verdelen over een grote oppervlak. Mogelijk 2 hele kleine verbeterpuntjes: een doorzichtige strook in de spuit zodat je het proces kunt volgen (je hoort overigens wel als de spuit leeg is) en mogelijk kan de isolerende doos niet gemaakt worden van tempex maar van milieuvriendelijker materiaal. Gezien de uitermate snelle levering staan de aaltjes snel in je eigen koelkast

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.