Ik ben zeker tevreden

Bestelling is snel geleverd en de producten zijn prima

Zeer snelke levering

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering.

Prima producten.

alles prima in orde

vlotte en snelle verzending

Vlot geleverd en makelijk in gebruik

Gaasvliegjes larven uitgezet en kijken hoe goed het werkt.

snelle levering, prima verpakt, uitstekend verzorgd

Het product, aaltjes, kwam binnen drie dagen aan en de inhoud was in prima, levende conditie.

Product snel en met de meeste zorg geleverd!

Product snel en met de meeste zorg geleverd! De aaltjes die ik aangekocht heb beginnen hun werk te doen!

Kwaliteit en service over de hele lijn

Top producten en heel vriendelijke dienst na verkoop

lieveheersbeestjeslarven

ik hoop dat de larven groeien , en mijn bladluizen opeten

Pakketje van 100 gekocht ( in geval van nood liever teveel dan te weinig) en de beestjes smikkelen fijn van de bladluizen.

Vlot, vriendelijk, goede service. Kortom TOP

Vlot, vriendelijk, goede service. Kortom TOP

Prima kwaliteit lavameel

Lastig

Ik heb last van luizen in mijn planten en dacht er goed aan te doen larven te plaatsen maar er niet bij nagedacht eerst de mieren aan te pakken dus alle larven zullen intussen opgegeten zijn. Een miskoop dus

Maakelijk Super snel en goede producten

Als boven

perfecte afhandeling

voor herhaling

Vlotte levering!

Vlot geleverd, goed verpakt, en tevreden over de producten.

Snel geleverd en werkt goed

Prima afhandeling van bestelling

Ik had via de mail een vraag gesteld over het insectengaas en deze werd prompt beantwoord. Ik heb inderdaad er twee besteld en deze zijn heel kort aarna bezorgd. Prima afhandeling dus!

Overzichtelijke website met duidelijke info

Eenvoudig te bestellen. Duidelijke beschrijving. Zeer goed verpakt.

Goed en snelle levering

Spuit is handig in gebruik

Goed product, snel bezorgd

Goed product, volgens afspraak bezorgd

Snel en goed

De bestelling werd snel verwerkt, de communicatie over de gang van zaken was top, en het pakketje kwam zoals aangekondigd. Nu moeten we nog afwachten, of het onze struiken van de spinmijt bevrijd.

Snel en goed geleverd

Alles binnen paar dagen binnen, heel goed verpakt

snel vlot goed

snel geleverd, goede prijs, vlotte aankoop

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.