Snel geleverd, moet ook, het is tenslotte levende have. De larfjes zijn kleiner dan een speldenknop dus heel voorzichtig verdeeld met de papiersnippers over 10 zakjes en die met houten wasknijpers in de pruimenboom met luis gehangen. Ik ben benieuwd. Heeft tussendoor geregend en daar schijnen ze slecht tegen te kunnen. Zakjes hangen er pas een paar dagen. Hoop op heel veel lieveheersbeestjes over een tijdje.

Snelle levering.

Snel geleverd plus het juiste middel.

Het is nu het derde jaar op rij dat wij bij biogroei bestellen om op een ecologische manier kom af te maken met bladluizen. Altijd een uitstekende service gekregen, geen klachten over. Zeker een aanrader.

Met lieveheers beestjes volwassen heel goed allemaal leefde ze, de larves vind ik een lastiger verhaal, ik bestel voortaan de lieveheersbeestjes. Ging perfect

Snelle levering van producten (Larven). Goede service en reageren erg snel via email met persoonlijke touch. Hier zal ik zeker nog een keer kopen!

Heel vriendelijk en behulpzaam, duidelijke info

Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan bij ophalen van stenema. Duidelijke en uitgebreide instructies gekregen.

Perfecte service

goed bedrijf, top geregeld

Alles was zeer netjes in piepschuim verpakt zodat het niet kon beschadigen. Er zat zelfs een koel elementje bij zodat het product niet vroegtijdig afzwakte. Ik ben zeer tevreden. Volgende keer bestel ik zeker weer hier!

Alles goed ontvangen op beloofde dag

Alles naar wens

veelbelovende producten, nog even wachte nop resultaat (te kort tijd)

Ik heb aaltjes tegen slakken en tegen mieren gekocht, dit samen met een nematoden spuitbus om dit efficient te verdelen in mijn tuin. Producten waren goed op tijd (binnen zeer redelijke termijn geleverd). Ik woon niet zo hel ver van Biogroei, maar graak door de openingsuren jammer nooit bij hen dus zit ik vast aan de verzendingskosten tot 50 euro. ik heb geluk, het weer werkt mee, geen zware droogte, dus ik heb beide soorten aaltjes op vrijdagavond kunnen uitzetten (nu zijn we dinsdag), grond blijft goed vochtig. I lijk alvast ondertussen minder slakken te hebben en mieren. Voor die laatste ben ik nog niet zeker. afwachten tot er 1.5 weken zijn gepasseerd eer ik daar zekerheid op heb. Voor de nematodenspuit ben ik minder tevreden. Op zich een goed systeem, maar onvoldoende stevig. al bij het verspreiden van de aaltjes tegen slakken (100m²) breekt de bovenkant af van de fles, krijg die terug opgeduwd, maar die blijft niet meer lang zitten, zal lijmen worden :(. bij het verdelen van die aaltjes tegen mieren begin ik te constateren dat mijn fles niet meer leeegtrekt zoals ervoor. verstopt denk ik (zou volgens de instructies niet mogen), ik weet geen andere verklaring. Nu nog uitvissen hoe ik die verstopping eruit krijg. eindresultaat: nematoden, lijkt te werken, maar onvoldoende werktijd gehad om daar een zinnig respons op te geven (zal later updaten als de site het toelaat). nematoden spuit, ver onder verwachtingen, systeem op zich goed, wel niet stevig genoeg (nooit gevallen of zo)

Aanbevolen product werkt naar behoren! Biogroei weet waarover ze spreken

Vlotte afhandeling bestelling en antwoord op m'n vragen

Vlotte bestelling van begin tot einde. Na overleg met Kim de levering kunnen uitstellen tot na het weekend ivm levende organismen. Top service telkens weer.

De beste biologische oplossing voor uw tuinproblemen

De tweede keer dat ik er besteld heb. Interessante, overzichtelijke site met een goede uitleg. Wil je nog meer weten stuur je gewoon een mailtje en krijg je direct antwoord. Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering, het resultaat wachten we nog af.

Snelle verzending, product bevalt goed

Heb buxusmotval gekocht, deze doet het vele malen beter dan verwacht. Binnen een week wel 50 motten gevangen.

In nette verpakking ontvangen.

zeer tevreden en betrouwbare winkel.

top

Altijd een snel en correct service, ik ben er blij mee! Waardevol producten om je planten te helpen.

Roofwantsen werken niet echt

Bestelling roofwantsen en aaltjes snel binnen. De aaltjes lijken te werken. Roofwantsen zouden werken tegen trips, helaas waren we de helft van de roofwantsen kwijt. Ook gingen er veel dood binnen een dag. Erg jammer!

Sluipwespen tegen de witte vlieg: geen effect

De service en snelle afhandeling waren echt hoopgevend. Ik heb vervolgens bij ontvangst de gebruiksaanwijzing zeer nauwkeurig opgevolgd. Dit deed ik dezelfde dag van ontvangst van het pakket. Bovendien waren de klimatologische omstandigheden zeer gunstig. Enkele weken later moet ik vaststellen dat amper 1/3 van de poppen verdwenen zijn van de kaartjes. De witte vlieg daarentegen heeft in deze weken tijd kunnen vermenigvuldigen waardoor de situatie hopeloos is geworden..

Vlotte aankoop

Duidelijke omschrijving, snelle verzending. Adequate verpakking. Blije klant!

snelle bezorging

uitstekende in bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

zeer tevreden

alles mooi geleverd, goed ingepakt en snelle levering. ook op de website vind ik dat een hele goede uitleg staat telkens van de producten.

geweldig

alles super

Supersnelle levering,bedankt

Hey! Supersnelle levering, bedankt

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.