Vlotte snelle service

Makkelijk besteld, vlotte afhaal!

De aaltjes werken echt.

De aaltjes zijn de allerbeste oplossing tegen de vliegjes. Het is heel makkelijk te gebruiken en totaal niet vies ofzo. Het lijkt een zakje zand dat je oplost in water. Aan de planten is verder niks te merken maar al snel zijn de vliegjes verleden tijd.

Uitstekende service; producten goed verpakt

Tot nú toe heel tevreden. Nu afwachten of het resultaat ook is wat wordt beloofd op de website.

In twee keer van de rouwvliegjes af

Na een keer aaltjes tegen rouwvliegjes te hebben ingezet verdwenen de meeste rouwvliegjes maar niet allemaal. We hebben een tweede pakje besteld en nu zijn ze nagenoeg allemaal weg.

Snelle service, correcte afhandeling!

Snelle levering, goed product

Blij met de emmers. Zal me helpen de composthoop, tuin en bodem nog gezondere maken.

snelle en correcte service

mijn bestelling wordt correct en snel uitgevoerd. En als dit om een of andere reden niet onmiddellijk kan worden uitgevoerd, krijg ik een mailtje om mij te informeren.

Snel en correct

Binnen 1 dag na bestelling al bezorgd. Keurig.

Snelle levering, goed product

Levering en product precies zoals omschreven.

Pijlsnelle service, goede kwaliteit

Gisteren besteld, vanochtend bezorgd. Ook vanuit Leuven naar Nederland. Super service. Nu maar hopen dat de slakken de omgeslagen randen van de potten niet kunnen bedwingen.

Mijn ervaringen zijn goed, was alleen jammer dat de hommels een dag te laat aan kwamen. Maar verder prima service

Het was zeer snel hier

Heb het product nog niet gebruikt

Snelle levering, gekoeld!

Vlotte afhandeling

Alles ging super vlot

snel, makkelijk, betaalbaar

de volgende dag al in huis, super !

Laatste bestelling

Snelle levering, netjes ingepakt, alle bestelde artikelen goed ontvangen.

Supersnelle service

Korrekt supersnelle levering. Een paar uur na de bestelling gaat ze al de deur uit. Een voorbeeld voor meerdere webshops. Ook de nieuwsbrieven zijn interessant en houden klanten op de hoogte van nieuwigheden en mogelijk naderende ziektes of insectenplagen in onze tuinen. Die zo voort aub.

vlot en heel correct

k had nooit kunnen dromen dat mijn product er al zo snel was. Bij jullie bestellen is zeker voor herhaling vatbaar.

De aaltjes werden snel geleverd, keurig verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Top product en zeer snel geleverd

De tuin is weer helemaal top voor de zomer.

Perfect verpakt met koeling

Heel goed. Larven waren met koeling verpakt en ook heel snel bezorgd

perfecte service, informatie en kwaliteit van de goederen en verzending.

Was netjes verpakt met een koelelement

Zeer snelle levering.

Ze leveren niet de hoeveelheid die op de site staat

Volgens de site bestel ik een hoeveelheid aaltjes voor 20m2. Ik krijg een zakje waarop staat: goed voor 10m2. Als ik daar over mail, krijg ik te horen dat ik het meer moet verdunnen. Dat klopt naar mijn idee niet.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.